Survivor All Star trailer 26/6: «Απόψε...» - Σα ναρκωμένοι και οι 7 παίκτες μετά την ανακοίνωση του Λιανού

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 26/6: «Απόψε...» - Σα ναρκωμένοι και οι 7 παίκτες μετά την ανακοίνωση του Λιανού

Μπορεί το Survivor All Star να μην βγει στον αέρα την Κυριακή 25/6 λόγω των εκλογών, ωστόσο, την Δευτέρα 26/6 επιστρέφει με νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, ίντριγκες και εκπλήξεις, μια ανάσα πριν από τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι στις αρχές του Ιουλίου.

Μεγάλη αλλαγή για την επόμενη εβδομάδα είναι πως δεν θα έχουμε έναν μόνο παίκτη που θα αποχωρήσει, αλλά δυο. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την ψηφοφορία αλλά και το άγχος των παικτών, καθώς "παλεύουν" κάθε φορά για να κερδίσουν τις ασυλίες.

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στο Survivor All Star

Στην αρχή ο κάθε παίκτης θα πέσει στον στίβο μάχης με σκοπό τη νίκη για την πρώτη ασυλία (δείτε εδώ ποιος θα την κερδίσει) και στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα μαζευτούν όλοι για την ψηφοφορία που θα αναδείξει τον παίκτη που θα βγει υποψήφιος.

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο, θα τους έχει μια δυσάρεστη ανακοίνωση! Όπως θα τους ενημερώσει, ο παίκτης που θα βγει MVP, θα δώσει έναν ακόμη παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση....

Εμείς στο Youweekly.gr ήδη γνωρίζουμε ποιος θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα, τώρα μας μένει ο δεύτερος! Stay Tuned!

Ο πρώτος και ο τελευταίος - Η λίστα με τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, στην πρώτη θέση από τους άνδρες, βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης που πολλοί φέτος θέλουν να είναι ο νικητής του All Star, ενώ στη δεύτερη θέση έφτασε ο νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης.

Στην τρίτη σειρά βρίσκεται ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος ο οποίος έφτασε στον τελικό το 2017 και έχασε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και στην τέταρτη και τελευταία (από τους άνδρες) είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Πάμε τώρα στις γυναίκες! Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι η πιο δυνατή αγωνιστικά παίκτρια, ενώ στην δεύτερη φτάνει η... Στέλλα Ανδρέαδου! Τελευταία και καταϊδρωμένη έφτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Με λίγα λόγια αν βρουν υποψήφιοι Ηλίας και Μαριαλένα είναι σίγουρο πως θα μας αποχαιρετήσουν!