Survivor All Star spoiler: Αυτοί οι δυο πάνε σίγουρα ημιτελικό!

Ποιοι έχουν ήδη κατοχυρώσει την θέση τους στο Γαλάτσι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Αυτοί οι δυο πάνε σίγουρα ημιτελικό!

Στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε άλλη φορά, σε λίγες εβδομάδες, ο τελικός του Survivor all Star και σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία που πραγματοποίησε το κοινό την προηγούμενη Κυριακή δύο είναι στάνταρ τα ονόματα που έχουμε περάσει από τώρα στους ημιτελικούς αλλά... δεν το ξέρουν!

Αρχικά, την εβδομάδα που μας έρχεται σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιος αποχωρεί (δείτε εδώ) άρα τα όρια στενεύουν. Ποιοι δυο πάνε κατευθείαν ημιτελικό;

Οι πρώτες επιλογές του κοινού στην 24ωρη ψηφοφορία του Survivor All Star

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πρώτοι στη λίστα βρίσκονται φυσικά ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώτος είναι άσσος στις ατομικές ασυλίες και ο δεύτερος είναι πολύ δημοφιλής έξω οπότε...

Μαζί τους βέβαια σίγουρα πρέπει να είναι άλλοι δυο αφού ως γνωστόν στον ημιτελικό καταλήγουν πάντα 4 άτομα...

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε η Στέλλα είναι αρκετά αδύναμος κρίκος ενώ και η Μαριαλένα στέκεται με το ένα πόδι έξω απλά κάποιες συγκυρίες την έχουν σώσει μέχρι στιγμής. Γι' αυτό ακόμα δεν έχω κάτι σίγουρο αλλά θα στοιχηματίσω Σταυρούλα - Μάριο και βλέπουμε. Εδώ είμαστε άλλωστε κάθε μέρα που ξημερώνει με νέες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και θα είμαστε και σε ημιτελικό - τελικό στο Άλσος, τίποτα δεν μας ξεφεύγει!

Θα στοιχημάτιζα από τώρα, επίσης, ότι δίδυμο τελικού θα έχουμε Σάκη και Νίκο αλλά... εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε, ξαναλέω!