Φρεσκολουσμένος και πολλά υποσχόμενος - Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

«Επιστρέφω στα καλύτερά μου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φρεσκολουσμένος και πολλά υποσχόμενος - Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Η αλήθεια ήταν πως η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star ήταν για πολλούς μη αναμενόμενη αλλά περισσότερο για εκείνον! Η έκφρασή του την στιγμή που ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως φεύγει έχει γίνει viral και πιστεύω θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των φανατικών του παιχνιδιού για αρκετό καιρό (δείτε το βίντεο εδώ).

Ο «επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι» - όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος για τον εαυτό του - επιστρέφει Ελλάδα και είπε να κάνει την εμφάνισή του στα social media να μείνει αξέχαστη. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λοιπόν, δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία, η οποία πήρε πολλά likes και σχόλια σε κλάσματα δευτερολέπτου κι αν με ρωτάτε... λογικό!

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Επιστρέφω στα καλύτερα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ποζάροντας στον φακό φρεσκολουσμένος

Πόσα λεφτά πήρε σαν αμοιβή από το παιχνίδι

Ο Κωνσταντίνος ήταν από τους παίκτες που μπήκαν στην έναρξη του Survivor All Star. Άρα, από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, Ιούνιο, έβαλε στην τσέπη του 120.000 ευρώ.

Ακολουθεί διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας εξήγησε στους παίκτες πως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο αποχωρήσεις! Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί μετά τον 2ο αγώνα ασυλίας, ενώ έπειτα θα πραγματοποιηθούν άλλοι δύο αγώνες και θα ακολουθήσει νέα αποχώρηση.