Οι Προδότες Highlights (23/6): «Είστε πανίβλακες» - Η διπλή αποχώρηση και τα παρατράγουδα

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Προδότες Highlights (23/6): «Είστε πανίβλακες» - Η διπλή αποχώρηση και τα παρατράγουδα

Το βράδυ της Παρασκευής 23/6 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, Οι Προδότες, και, όπως κάθε φορά, πραγματοποιήθηκαν δύο αποχωρήσεις. Η πρώτη ήταν και η απόφαση των "κακών" της υπόθεσης, ενώ η δεύτερη αποφασίστηκε ύστερα από την ψηφοφορία των Πιστών.

Οι παίκτες, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε το επεισόδιο, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του πρωινού και παρατήρησαν πως ο μόνος που έλειπε ήταν ο Αντώνης, καθώς ήταν αυτός που έλαβε το γράμμα των Προδοτών, οι οποίοι αισθάνθηκαν απειλή από την παρουσία του στο παιχνίδι, εφόσον είχε αρχίσει να τους καταλαβαίνει (δείτε εδώ τη στιγμή που τους κλείδωσαν όλους σε φέρετρα).

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στους Προδότες χθες (23/6)

Η πρώτη αποχώρηση

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με λυτρώσατε. Έχω δώσει εντολή στον Γιάννη να ακολουθήσει τα βήματα. Είναι πολύ καλός, πολύ διορατικός και πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά στο παιχνίδι», δήλωσε ο ίδιος κατά την αποχώρησή του, ενώ η Εύα επισήμανε με έντονο ύφος: «Ο Αντώνης ήταν παρλαπίπας κι έλεγε συνεχώς διάφορα πράγματα. Πολλές φορές έπεφτε κι έξω και δεν ήταν όλα σωστά. Σε περίπτωση που πέσετε έξω, θα έχετε φάει τζάμπα έναν άνθρωπο».

Η δεύτερη αποχώρηση

Και αφού ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν ξανά στην Στρογγυλή Τράπεζα για να ψηφίσουν, προσπαθώντας να διώξουν κάποιον αντίπαλο από τον οποίο να κινδυνεύουν όντως.

Ο Γιάννης ήταν τελικά αυτός στον οποίο κατέληξαν, όμως τους αποκάλυψε πως δεν είναι Προδότης και έτσι δημιουργήθηκε εκνευρισμός και όλοι άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους. Εκείνος φεύγοντας είπε: «Δεν ξέρω ούτε εγώ τη νιώθω. Απογοητευμένος, εκνευρισμένος, στεναχωρημένος. Τρομερό μου φαίνεται, απίστευτο. Έχετε περιέργεια να μάθετε; Πιστεύω ψηφίστηκα για άλλους λόγους. Είστε πανίβλακες, είμαι Πιστός».