Survivor All Star spoiler 26-27-28/6: Ποιοι κερδίζουν τις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας

Εκπλήξεις και ανατροπές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 26-27-28/6: Ποιοι κερδίζουν τις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας

Μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινάει απόψε 26/6 για το Survivor All Star, η 25η που το παιχνίδι βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ. Λίγο πριν οι παίκτες ημιτελικού και τελικού πάρουν το χρυσό εισιτήριο της επιστροφής η παραγωγή αποφασίζει να αλλάξει κάποιους κανόνες (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού) άρα, στα αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν θα υπάρξει σίγουρα μια τεράστια έκπληξη.

Το Youweekly.gr, ωστόσο, που δεν σας έχει απογοητεύσει ποτέ και ειδικά όσον αφορά πληροφορίες και spoils από τον Άγιο Δομίνικο γνωρίζει ήδη τι θα συμβεί όλη την εβδομάδα οπότε... για πάμε να δούμε!

Οι ασυλίες της εβδομάδας στο Survivor All Star

Δευτέρα 26/6

  • Σάκης Κατσούλης

Τρίτη 27/6

  • Σάκης Κατσούλης

Τετάρτη 28/6

  • Σάκης Κατσούλης

Αυτοί οι δυο πάνε σίγουρα ημιτελικό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πρώτοι στη λίστα βρίσκονται φυσικά ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώτος είναι άσσος στις ατομικές ασυλίες και ο δεύτερος είναι πολύ δημοφιλής έξω οπότε...

Μαζί τους βέβαια σίγουρα πρέπει να είναι άλλοι δυο αφού ως γνωστόν στον ημιτελικό καταλήγουν πάντα 4 άτομα...

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε η Στέλλα είναι αρκετά αδύναμος κρίκος ενώ και η Μαριαλένα στέκεται με το ένα πόδι έξω απλά κάποιες συγκυρίες την έχουν σώσει μέχρι στιγμής. Γι' αυτό ακόμα δεν έχω κάτι σίγουρο αλλά θα στοιχηματίσω Σταυρούλα - Μάριο και βλέπουμε. Εδώ είμαστε άλλωστε κάθε μέρα που ξημερώνει με νέες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και θα είμαστε και σε ημιτελικό - τελικό στο Άλσος, τίποτα δεν μας ξεφεύγει!

Θα στοιχημάτιζα από τώρα, επίσης, ότι δίδυμο τελικού θα έχουμε Σάκη και Νίκο αλλά... εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε, ξαναλέω!