«Όχι παιδιά έτσι είναι τα πράγματα! Κάτι ψέματα, κάτι χολές...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεσπά και ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star

«Θα τα πούμε από κοντά!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Όχι παιδιά έτσι είναι τα πράγματα! Κάτι ψέματα, κάτι χολές...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεσπά και ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο) ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεσπά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για πράγματα που είδε κι έμαθε πως λέγονταν εδώ κατά την συμμετοχή και παραμονή του στο Survivor All Star.

Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής 26/6 μια σειρά βίντεο στα instastories του αναφερόμενος σε ψεύτες και «καλοπροαίρετους» πρώην παίκτες και δημοσιογράφους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωσταντίνου Βασάλου μέσω instagram

«Τι κάνετε ρε παιδιά, τι κάνετε; Επέστρεψα εδώ με το μαλλάκι μου το ωραίο, ορίστε! Τι κάνετε έχουμε καιρό να τα πούμε γιατί τα λέγαμε και συχνά στο instagram. Καταρχάς αποχώρισα δεν ξέρω αν το καταλάβατε 8ος, μεγάλη πίκρα μεγάλη στεναχώρια, άστα να πάνε αλλά ας μην μένουμε εκεί καλέ, ας πάμε λίγο στα ευχάριστα, που είναι και κλισέ συνάμα. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την στήριξη εδώ στο instagram, για την στήριξη στο Survivor που ψηφίσατε κάποιοι για να παραμείνω. Φέτος η αλήθεια είναι ότι δεν το χάρηκα όσο το 17 αλλά αυτό που είδατε ήμουνα εγώ, ήμουν 100% ο εαυτός μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά και στεναχωρήθηκα που έφυγα 8ος, δεν πειράζει προχωράμε. Είμαι ανεβασμένος τώρα.

Έχω ακούσει κι έχω διαβάσει ότι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες, οι οποίοι δεν τους άρεσε μάλλον η αλήθεια. Όχι παιδιά, έτσι είναι τα πράγματα, θα την λέω την αλήθεια σας αρέσει δεν σας αρέσει. Α, έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλάγανε για μένα χωρίς να είμαι εδώ πέρα και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου αν όντως έχουν γίνει. Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις, κάτι ψέματα, κάτι χολές που ξερνάγανε προς το πρόσωπό μου! Δεν ξέρω φοβηθήκατε μην σας πάρω την δουλειά; Δεν έχω τέτοιο σκοπό μην φοβάστε, αλλά έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εμένα και για εσάς, θα τα πούμε από κοντά, όλα καλά, θα ανταλλάξουμε τις απόψεις μας».

Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι

Ο Κωνσταντίνος ήταν από τους παίκτες που μπήκαν στην έναρξη του Survivor All Star. Άρα, από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, Ιούνιο, έβαλε στην τσέπη του 120.000 ευρώ.