Survivor all star: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σταυρούλα μετά την αποχώρηση του Βασάλου - Ξέσπασε σε κλάματα

«Με συγκίνησε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σταυρούλα μετά την αποχώρηση του Βασάλου - Ξέσπασε σε κλάματα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος - δικαίως ή αδίκως - αποτελεί παρελθόν από το Survivor all star με την είδηση αυτή άλλους να γεμίζει χαμόγελα, αφού έφυγε ένας δυνατός παίκτης και άλλους να στεναχωρεί ιδιαίτερα.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε αν φύγει από το παιχνίδι, αφού ξέσπασε σε κλάματα με το που άκουσε την ανακοίνωση. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα, που θα του λείψουν, όπως και εκείνης.

Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις της τη Δευτέρα 26/6 με την παίκτρια να συγκινείται εμφανώς με την αποχώρηση του φίλου της (δείτε εδώ τι ποσό συγκέντρωσε ο Βασάλος από το παιχνίδι).

Τα πρώτα λόγια της Σταυρούλας μετά την αποχώρηση του Βασάλου από το Survivor all star

«Δεν το περίμενα, όταν άκουσε το όνομά του δεν το πίστεψε. Νομίζω κανένας μας δεν το πίστεψε, νομίσαμε ότι μας κάνει πλάκα ο Γιώργος, θεωρούσαν ότι θα φύγω εγώ. Σίγουρα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την αποχώρησή του και με την αντίδρασή του, ήξερα πόσο πολύ ήθελε να φτάσει μακριά, είναι κάτι πολύ λυπηρό και αυτό, που σχολιάσαμε με τον Ηλία είναι ότι μας λείπει η παρέα του», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

O Βασάλος ξεκαθάρισε για την προσωπική του ζωή και την Σταυρούλα

«Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος», ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαιώνοντας το χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία έφυγε ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Επίσης, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή μέσα στο Survivor All Star: «Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;».