Survivor all star: «Προσβάλλει δικούς μου ανθρώπους...» - Πέρασε στην αντεπίθεση ο Γκότσης μετά τις δηλώσεις του Βασάλου στο ''Πρωινό μας''

''Έσφαξε'' με το γάντι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Προσβάλλει δικούς μου ανθρώπους...» - Πέρασε στην αντεπίθεση ο Γκότσης μετά τις δηλώσεις του Βασάλου στο ''Πρωινό μας''

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει επιστρέψει από το Survivor all star και μεταξύ άλλων σπάει τη σιωπή του - στις εκπομπές που βλέπουμε να δίνει το παρόν - σχετικά με όσα συνέβαιναν στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Την Τρίτη 27/6 αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση και στις κατηγορίες του προς πρώην συμπαίκτες του για την περιβόητη λίστα, κάτι που όπως φάνηκε ενόχλησε ιδιαίτερα τον παίκτη, αντιδρώντας δημόσια.

Έτσι λοιπόν, ο Γκότσης έκανε δύο όλο νόημα insta stories με τα οποία απαντούσε ουσιαστικά στο Βασάλο και σε όσα είπε για το όνομα του ζητώντας να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στο εξής.

Το ξέσπασμα του Ηλία Γκότση μετά τις δηλώσεις το Βασάλου

Όσα είπε ο Βασάλος στο Πρωινό μας

«Για ποιο λόγο να στηρίξω τον Γκότση. Αυτός άμα έλεγα μια συγγνώμη στον κύριο Ατζούν, θα είχαν λυθεί. Είναι ξεροκέφαλος. Ποτέ δεν απαίτησα από το κλεμμένα του. Έκανε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο. Εγώ ήμουν σε άλλο σποτ μαζί με τον Τάκη για αυτό δεν μιλήσαμε. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχει νεύρα μαζί μου. Νεύρα θα μπορούσε να έχει με τον Μπόγδανο που ήταν κολλητοί. Έχει βγάλει πίκρα γιατί ήθελε να είναι αστείος και δεν το κατάφερε».

Και συμπλήρωσε: «Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Σεβαστό ότι λέει. Δεν έχω πρόβλημα».