Survivor all star: Ανατροπάρα! Το μεγάλο φαβορί αποχώρησε απόψε (27/6)

Μπάρτζης, Χρυσαειδή ή Μπόγδανος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ανατροπάρα! Το μεγάλο φαβορί αποχώρησε απόψε (27/6)

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν και σήμερα (27/6) στο επεισόδιο του Survivor all star, καθώς ύπουλα σχέδια αποκαλύφθηκαν αέρα πατέρα στους παίκτες και στο κοινό, ενώ παράλληλα παίκτες ''βουνά'' βγήκαν στον τάκο.

Αυτά έχει το ριάλιτι και ιδίως στο σημείο αυτό, που έχουμε φτάσει λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό. Η αγωνία όμως κορυφώθηκε προς το τέλος στο συμβουλίου, καθώς θα ανακοινωνόταν αν θα φύγει η Σταυρούλα, ο Ηλίας ή ο Νίκος.

Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (27/6) από το Survivor all star

Το Spoiler του Youweekly ήταν για πολλοστή φορά έγκυρο, αφού αν και φαβορί εκτός Survivor all star βγαίνει o Ηλίας Μπόγδανος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού λίγο πριν τον τελικό

Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor all star, η κούραση μεγαλώνει και γενικότερα οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις τελευταίες τους δυνάμεις και να φτάσουν στο μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι.

Μέσα από τη νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τη Δευτέρα 26/6 έγινε γνωστό στους παίκτες και στο κοινό, πως από εδώ και στο εξής, που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό αλλάζουν και άλλα δεδομένα.

Πιο αναλυτικά, τη βδομάδα που τρέχει θα δούμε δύο αγώνες ασυλίας και σε κάθε συμβούλιο θα βγαίνει ένας παίκτης στον τάκο από την ψηφοφορία και άλλος ένας από τον MVP παίκτη.

Αυτό, που θα ισχύσει ξανά είναι ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα έχει τη δυνατότητα μέσα από το δεύτερο αγώνα ασυλίας να κερδίσει και έτσι να διώξει από πάνω του την υποψηφιότητά του.

Τα δεδομένα αυτά αυξάνουν τον ανταγωνισμό και εμείς περιμένουμε να δούμε ανατρεπτικούς στίβους μάχης!