First Dates highlights 27/6: Σούσουρο στο χθεσινό επεισόδιο με δυο διαγωνιζόμενους - Παραλίγο να πάει και η παραγωγή στο τραπέζι τους

Η Μις Λουτράκι, η σκορδαλιά και «τα κλασικά ψεματάκια που λέμε εμείς οι άντρες»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
First Dates highlights 27/6: Σούσουρο στο χθεσινό επεισόδιο με δυο διαγωνιζόμενους - Παραλίγο να πάει και η παραγωγή στο τραπέζι τους

Είναι γεγονός πλέον πως το First Dates έχει γίνει - οριακά - η καθημερινή μας συνήθεια! Στο χθεσινό 27/6 επεισόδιο επικράτησε ο κακός χαμός με δυο διαγωνιζόμενους που προσπάθησαν να βρουν τον έρωτα αλλά ο έρωτας στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο... τυφλός δεν ήταν!

Το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα ραντεβού του επεισοδίου ενώ στο τέλος σας παρουσιάζει όλο το επεισόδιο!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 27/6 επεισόδιο του First Dates

Ο Γιάννης, η σκορδαλιά και «τα κλασικά ψεματάκια που λέμε οι άντρες»

Μιλώντας όμως στην κάμερα του First Dates, ο Γιάννης 36χρονών από τον Πειραιά, έμελλε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό την πιο άβολη μέχρι σήμερα προσωπική του εμπειρία από πρώτο ραντεβού. «Μόνος είμαι περίπου έναν χρόνο. Ραντεβού στα τυφλά έχω βγει άλλες δυο, τρεις φορές. Μετρημένες στα δάχτυλα. Μου αρέσει γενικά να φλερτάρω από κοντά, αυτό προτιμώ σαν φλερτ».

«Το χειρότερο ραντεβού, που έχω περάσει, θα έλεγα πως πως ήταν με μια κοπέλα στην οποία κλασικά της είπα «έλα να δούμε ταινία», τα κλασικά τα ψεματάκια που λέμε εμείς οι άντρες. Ε, είχε φάει σκορδαλιά και πραγματικά δεν έβλεπα την ώρα για να τελειώσει η ταινία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν έβλεπε την ώρα να φύγει από την Μις Λουτράκι – «Καθόλου δεν μου άρεσε»

Δείτε επίσης: First Dates: Χαμός στο twitter με τον «κρυφό γιό» του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Δεν μοιάζει λίγο με τον γιο του Κούλη; Είναι και γουρλομάτικο»

Στο εστιατόριο της αγάπης βρέθηκε και ο 23χρονος Νίκος από την Αθήνα. Όπως καθόταν λοιπόν ήρεμος, ευδιάθετος και αμέριμνος απολαμβάνοντας το ποτό του και περιμένοντας το ιδανικό του ταίρι, η άφιξη της Όλγας έμελλε να τον παγώσει για τα καλά. «Καθόλου δεν μου άρεσε! Δηλαδή είδα κάτι που δεν περίμενα ποτέ! Εντάξει, λέω αρχικά πως μπορεί να μπήκε με έναν παραπάνω ενθουσιασμό» παραδέχθηκε, αμέσως, στην κάμερα.

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή με κορόιδευε! Δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως εννοούσε αυτά που μου έλεγε» πρόσθεσε ακόμα ο παίκτης του First Dates για την Όλγα που είχε συμμετάσχει στα Πελοποννησιακά καλλιστεία, από τα οποία δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι αλλά της απένειμαν τον τίτλο Μις Λουτράκι.

Βέβαια, η παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης συνέχισε απτόητη και με πλήρη αυτοπεποίθηση να προσπαθεί να δημιουργήσει όμορφο κλίμα ανάμεσα στους δυο αλλά μάταια. «Ζαλίστηκα με όλα αυτά που μου είπε! Δεν κατάλαβα καθόλου τι έγινε με την Όλγα. Το μόνο που κατάλαβα στην αρχή ήταν όταν ανταλλάξαμε τα ονόματα μας. Μέχρι εκεί. Μετά δεν κατάλαβα καμία συζήτηση και παρακαλούσα να φύγει» παραδέχθηκε ο Γιάννης.

«Ούτε η εμφάνιση με εντυπωσίασε αλλά πίστεψα ότι, κάνοντας μια συζήτηση μπορεί να γίνει κάτι για να συνεχίσει, να δω μια θετική πλευρά. Αλλά έψαχνα, έψαχνα μα δεν άντεξα άλλο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του First Dates για να συμπληρώσει απηυδισμένος πως «Πραγματικά σκεφτόμουν μια λύση που μπορεί να βρεθεί. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι κάτι θα πάει θετικά αλλά δεν γινόταν με τίποτα αυτό.