Survivor all star: «Η μικρή μου, μου βάζει χέρι...» - Όλα όσα συζητάει ο Σχίζας με την 9,5 ετών κορούλα του

Τι του είπε μόλις γύρισε από το παιχνίδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
schizas_stathis - instagram
schizas_stathis - instagram

Ο Στάθης Σχίζας την Τετάρτη 28/6 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή 'Ήρθε και έδεσε'' της Κύπρου με τον πρώην παίκτη του Survivor all star να κάνει αποκαλύψεις για την ζωή του μετά το παιχνίδι.

Ανάμεσα σε όσα παρέθεσε ο επιχειρηματίας μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε για την κόρη του, που έχει κλείσει τα 9,5 και όπως είπε έχει μεγαλώσει πολύ και έχει άποψη για τη ζωή του πατέρα της.

Από τη μεριά του ο Στάθης Σχίζας προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία και να της μιλάει τόσο όσο για ό,τι αφορά σε εκείνον, αφού η Λυδία είναι σε μία πολύ ευαίσθητη ηλικία και χρειάζεται προσοχή (δείτε εδώ γιατί δε δείχνει τη μικρή στα social media).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για το Survivor all star

«Η μικρή μου η αλήθεια είναι ότι είχε στεναχωρηθεί που θα πήγαινα τη δεύτερη φορά. Δεν ήθελε πάρα πολύ να πάω. Όταν γύρισα χάρηκε πραγματικά πάρα πολύ και η πρώτη κουβέντα, που μου είπε ''Δε θα ξαναφύγεις τώρα''. Ακούστηκε στην τηλεόραση ότι κάπου θα πάω σε ένα παιχνίδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ''Που θα πας''.

Mου βάζει χέρι. Είναι 9,5 ετών. Δεν της αφήνω πολλά περιθώρια να συζητάμε ότι έχει να κάνει για μεγάλους, γιατί δεν μπορεί τώρα να καταλάβει το παιδάκι τι συνέβαινε μέσα στο παιχνίδι. Οπότε θέλω να την αφήσω λίγο στο να είναι αγαθή παρά τη μπλέξω στα πράγματα των μεγάλων», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Οι νέες δηλώσεις του Σχίζα για την Παναγιώταρου

«Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα “παπαγαλάκια” που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας σχετικά με όσα γράφτηκαν μετά τον χωρισμό του.

Όσον αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά. Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.