«Εγώ απλά αυνανίστηκα! Έγινε σεξ στο survivor all star» - Ο Βασάλος ''σπάει'' τη σιωπή του για όσα γίνονταν στο δάσος

''Καυτές'' αποκαλύψεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ απλά αυνανίστηκα! Έγινε σεξ στο survivor all star» - Ο Βασάλος ''σπάει'' τη σιωπή του για όσα γίνονταν στο δάσος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ''έσπασε'' τη σιωπή του στη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του πολύ καλού του φίλου, Fipster στο Υoutube, η οποία ανέβηκε την Τετάρτη 28/6 με τις περισσότερες δηλώσεις να προκαλούν αίσθηση.

Ο πρώην παίκτης του Survivor all star βάζει τα πράγματα στη θέση του, καθώς όσο έλειπε στο ριάλιτι, ειπώθηκαν πολλά για εκείνον και τα ερωτικά του, αφού του χρεώθηκαν ερωτικές στιγμές στο παιχνίδι και όχι με τη Βαλαβάνη.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ξεκαθάρισε, πως δεν έκανε ποτέ σεξ στο παιχνίδι - παρά μόνο με τον εαυτό του - κάτι, που κατά άλλα συνέβη στο παιχνίδι με άλλους παίκτες, με το Βασάλο να δίνει τα ονόματά τους ελεύθερα!

Δείτε επίσης: «Το "Α" ήταν για την...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε για την φημολογούμενη νέα του σύντροφο

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλουβ για το σεξ στο Survivor all star

«Έκανα σεξ πολύ μεγάλος 18 χρονών βασικά. Πρέπει να ήμουνα δύο μήνες πριν κλείσω τα 18. Την πρώτη μου φορά είπα τι βλακεία είναι αυτό δεν πάω να αυνανιστώ μόνος μου. Είπα κάτσε να το ξανά προσπαθήσω και πάλι δε μ’ άρεσε πέρασε ένας μήνας για να μ' αρέσει.

Δεν έγινε σεξ το φετινό survivor!», είπε χαρακτηριστικά και όταν τον ρώτησε ο Φίλιππος αν έκανε ο Σάκης με τη Μαριαλένα απάντησε «A ναι έγινε. Δεν θα έκανε το ζευγάρι σεξ, πήγαμε τόσα ταξίδια άμα δεν κάνανε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ δεν έκανα απλά αυνανίστηκα. Άκου εκεί πέρα οι ορμόνες Είναι σε καταστολή επειδή δεν τρώμε. Οι συνθήκες είναι και δύσκολες γενικά αϋπνία.

Προσπαθούσα να κρατάω την τεστοστερόνη μου σταθερή, οπότε είπα στον εαυτό μου, ότι πρέπει να κάνεις με το ζόρι έστω κι αυτό. Σκεφτόμουνα διάφορα. Ωραίο βίντεο αυτό τι σκεφτόταν ο Κωσταντίνος όταν τον έπαιζε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τα λάθη που έκανε με τη Βαλαβάνη

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με με τη Χ- Ψ και λένε νέο ζευγάρι στην πόλη Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός, όχι. Δεν κάναμε κάτι με την Ευρυδίκη ακραίο, επειδή ανεβάζαμε φωτογραφίες μαζί και τέτοια; Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Θες να γίνεις διάσημος και από την άλλη σε ενοχλεί; Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει.

Αν γουστάρω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω, δεν φοβάμαι την κριτική. Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, πάρα πολλά! Με εσένα δεν έχω κάνει...

Λάθη, που έχω κάνει, με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, θες να το αναλύσουμε εδώ; Πολλά συγγνώμη πρέπει να πω σε πολλούς ανθρώπους, ας το αφήσουμε εδώ», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.