My style rocks: «Είναι δυνατόν; Δε μπορώ να το πιστέψω πραγματικά» - Συγκλονισμένη η Καραβάτου με την αποκάλυψη της Σελένης

Της συνέβη την ημέρα του τελικού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Είναι δυνατόν; Δε μπορώ να το πιστέψω πραγματικά» - Συγκλονισμένη η Καραβάτου με την αποκάλυψη της Σελένης

Μεγάλη η συγκίνηση για το Μy style rocks στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης 29/6 και στο μεγάλο τελικό, καθώς κριτές, διαγωνιζόμενες και η παρουσιάστρια ολοκλήρωναν έναν κύκλο πολλών μηνών.

Η έναρξη, που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου ήταν πολύ εντυπωσιακή και συγκινητική παράλληλα (δείτε εδώ αναλυτικά) με το διαγωνιστικό κομμάτι να ξεκινάει λίγο αργότερα με τις ανατροπές να μην λείπουν.

Η συγκίνηση της Σελένης στον τελικό του My style rocks

Η Σελένη ήταν ο λόγος, που έφερε συγκίνηση στους κριτές, στην παρουσιάστρια και στον ίδιο της τον εαυτό, αποκαλύπτοντας, πως δεν έδειξε το ρούχο, που είχε ετοιμάσει - μη πιστεύοντας πως θα φτάσει στον τελικό.

Ανατροπή μεγατόνων από τους κριτές

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη από τα πρώτα κιόλας λεπτά με την Κατερίνα Καραβάτου να μη μπορεί να το κρύψει, σε καμία περίπτωση! Στη συνέχεια και αφού οι κριτές πήραν τις θέσεις τους ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι.

Αυτό, που ωστόσο πρότειναν οι κριτές δεν είχε προηγούμενο. Ο Δημήτρης Σκουλός ζήτησε να μιλήσει με τους υπόλοιπους κριτές και αφού συμφώνησαν, ζήτησαν από την παραγωγή να περάσουν και οι 5 κοπέλες στην επόμενη φάση, κάτι που έγινε δεκτό!