Survivor all star: «Θα πουλούσαν και την ψυχή τους, ούτε την καλημέρα μου...» - Περνάει στην αντεπίθεση η Χρυσαειδή

Αρχίζει να πετάει τα καρφιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα πουλούσαν και την ψυχή τους, ούτε την καλημέρα μου...» - Περνάει στην αντεπίθεση η Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραμένει στο Survivor all star, ωστόσο στο σημείο, που έχει φτάσει έχει παραδεχτεί, πως νιώθει μόνη της, καθώς όχι μόνο δεν ταιριάζει με κάποιο από τα παιδιά, που έχουν απομείνει, αλλά δεν εμπιστεύεται κανέναν τους.

(δείτε εδώ αν θα φτάσει στο Γαλάτσι η Χρυσαειδή).

Μετά μάλιστα το συμβούλιο του νησιού της Τετάρτης 28/6, που ειπώθηκαν πολλές αλήθειες η ίδια με νέες δηλώσεις της την Πέμπτη 29/6 τόνισε, πως δε θα γίνει σαν εκείνους - που πουλάνε την ψυχή τους - και έτσι δε θέλει την καλημέρα κανενός.

Περνάει στην αντεπίθεση η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor all star

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την ψευτιά. Τους βλέπω πριν και μετά τον αγώνα να σχεδιάζουν τι θα πουν να ψιθυρίζουν, νιώθω ότι παίζω σε ένα έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα. Για να φτάσπουν στην τετράδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό όλο αυτό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η ''πικρή'' αποκάλυψη για τη Χρυσαειδή

Το βράδυ της Τρίτης 27/6 είδαμε μια μη αναμενόμενη αποχώρηση από το Survivor all star, καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε χωρίς να εκπληρώνει το στόχο του να βρεθεί δηλαδή στον τελικό του Γαλατσίου.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού από τη μία ένιωσε λύτρωση με την απόφαση του κοινού, με το παιχνίδι να έχει γίνει ανθρωποφάγο. Τα δάκρυα της Σταυρούλας όσο ο Ηλίας έλεγε τα τελευταία του λόγια έπεφταν βροχή....

«Ήταν το στήριγμά μου», είπε η Χρυσαειδή με τον ισχυρισμό της αυτό να αναιρείται από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο επεισόδιο της Τετάρτης 28/6. Η τελευταία αποκάλυψε στον Κατσούλη, πως είδε τη Σταυρούλα αφού έλεγε τον Ηλία στήριγμα με κλάματα στα μάτια, στη συνέχεια να βγαίνει από το συμβούλιο και να γελάει

«Εχθές το βράδυ η Σταυρούλα έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκαμε γέλαγε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Είναι δυνατόν να φεύγει το στήριγμά μου από το παιχνίδι και να βγαίνω έξω από το συμβούλιο και να γελάω;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.