Survivor all star: Και όμως δεν ήταν ο Κατσούλης - Ανατροπή με το σημερινό (29/6) νικητή

Γυναίκα ή άντρας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Και όμως δεν ήταν ο Κατσούλης - Ανατροπή με το σημερινό (29/6) νικητή

Το ατομικό - πλέον - Survivor all star είναι πιο απαιτητικό από ποτέ, αφού οι ποιο δυνατοί παίκτες από όλους τους κύκλους του ριάλιτι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον με σκοπό την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας.

Ο νικητής της σημερινής (29/6) ατομικής ασυλίας

Απόψε (29/6) τα δεδομένα, όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr άλλαξαν, αφού αντί για το Σάκη Κατσούλη, που σαρώνει στο ατομικό, είδαμε να του παίρνει την ασυλία μέσα από τα χέρια ο Μάριος Πρίαμος.

Η συγκίνηση του Πρίαμου

Λίγα ακόμα επεισόδια έχουν απομείνει για το Survivor all star και έτσι την Τετάρτη 28/6 είδαμε τους παίκτες παρά τις διαφορές τους να συγκινούνται ο ένας με τον άλλον σε ένα πολύ συγκινητικό συμβούλιο του νησιού.

Σε ερώτηση του Λιανού σε κάθε παίκτη για την πορεία τους στην πρώτη φορά, που μπήκαν στο ριάλιτι είδαμε τον Μάριο Πρίαμο να ''χτυπάει'' φλέβα. Ο ίδιος αρχικά αποκάλυψε, πως έχει έναν μυστικό λόγο, που μπήκε ξανά στο παιχνίδι, τον οποίο δεν μοιράστηκε στη συνέχεια!

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κύπριο παίκτη, κάνοντας μια αναφορά για τους πατεράδες τους. Εκείνη ήταν μάλιστα η στιγμή, που Σάκης και Μάριος ξέσπασαν στα κλάματα...