Survivor all star: Ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ η αμοιβή του από το παιχνίδι - Έτσι θα αξιοποιήσει τα λεφτά ο Ηλίας Μπόγδανος

Δεν έκρυψε τα σχέδιά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ η αμοιβή του από το παιχνίδι - Έτσι θα αξιοποιήσει τα λεφτά ο Ηλίας Μπόγδανος

Τη Δευτέρα 3/7 ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στην παρέα του Πρωινό μας, ως καλεσμένος της εκπομπής με τον πρώην παίκτη του Survivor all star να ανοίγει τα χαρτιά του για όλους και για όλα σχετικά με το πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και επιχειρηματίας έφυγε λίγον πριν από το μεγάλο τελικό, επομένως μπορεί να μη πήρε το τελικό ποσό του νικητή, το ποσό όμως συγκέντρωσε από την παραμονή του στο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο.

Μέσα από όσα αποκάλυψε στο πάνελ της εκπομπής ο ίδιος έχει σκοπό να αξιοποιήσει τα χρήματα αυτά επενδυτικά στα μαγαζιά, που έχει, καθώς μέχρι σήμερα ο Ηλίας Μπόγδανος έχει στην κατοχή του 4 χώρους εστίασης (δείτε εδώ την αντίδρασή του όταν είδε την κοπέλα του στο αεροδρόμιο).

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Ηλίας έμεινε στο παιχνίδι 25 εβδομάδες, επομένως με πρόχειρους υπολογισμούς έβγαλε 125.000!

Πως θα αξιοποιήσει ο Ηλίας Μπόγδανος το ποσό από το Survivor all star

«Έχω γυρίσει με απίστευτη όρεξη, θέλω να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά, για να ξεκινήσω βασικά πάλι κάποια live. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ξεκινάμε τώρα να στήνουμε τα tour. Εννοείται έχω τα μαγαζιά. Έχω τέσσερα μαγαζιά σε Βριλήσσια και Ψυχικό. Αυτά είναι τα πλάνα.

Προσπαθούμε, ξεκινάμε στα πρώτα βήματα... Τα χρήματα θα τα επενδύσω στο κομμάτι της εστίασης, που είναι κάτι που λατρεύω, αγαπάω πάρα πολύ την εστίαση και με γεμίζει το να πηγαίνω, να μιλάω εκεί, να φιλοξενώ είναι κάτι, που με γεμίζει!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι αποκαλύψεις του Μπόγδανου για το παιχνίδι

«Κρατάω και χαίρομαι, που μου λες για την ενέργεια μου. Δε γνώριζα τι λέγεται έξω και δε μπορούσα να τοποετηθώ. Πάντα υπάρχουν και δύο όψεις του νομίσματος. Μιλάμε για το περιβόητο χαρτάκι. Να πω ότι ένα παιχνίδι σαν αυτό, συζητιούνται όλα. Ναι προφανέστατα το έγραψα εγώ, η ίδια η παραγωγή ήξερε τι είχε γίνει από εμένα, από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Υπάρχουν μέρες για να παρθεί μία απόφαση και έγιναν συζητήσεις. Η παραγωγή γνώριζε από εμένα, προς όφελος όλων. Δεν ήταν ο Ηλίας ή εγώ...ο Ηλίας ήταν ένας πολύ καλός παίκτης...Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε.

Εγώ εκείνη την ημέρα κλήθηκα να μεταφράσω σε ένα χαρτί πέντε πράγματα. Εγώ επειδή γνώριζα αγγλικά, έγραψα τσιγάρα, καφές, μπισκότα. Πληρώνει αυτός, που πληρώνει πάντα... Ο Ηλίας ξέρω ότι δεν έφυγε για το χαρτάκι μόνο, είχαν γίνει και άλλα πράγματα πίσω από τις κάμερες. Τη στιγμή, που μπήκε ο Ατζούν στο συμβούλιο δεν απάντησε κανείς, του είπαν του Ηλία ότι ήξεραν, ότι δεν έγραψε αυτός το χαρτάκι. Μετά δε μπορούσα να τοποθετηθώ και να πω...

Έχω να πω στους παίκτες επειδή είναι ριάλιτι, αν έλεγα ότι γίνεται πίσω από τις κάμερες θα έκανα κακό. Ξαναλέω ο λόγος, που αποβλήθηκε δεν είναι το χαρτάκι.

Αν κάτι με στεναχώρησε είναι, ότι είδα τους γονείς μου σε κάποια πράγματα στεναχωρημένους, αφού ακούστηκε η μια γνώμη. Μίλησα σε όσους ένιωθα πιο κοντά. Για την αποβολή του Ηλία υπεύθυνος είναι ο Ηλίας για πράγματα, που δε θέλω εγώ να πω.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσουμε στο σημείο να αποβληθεί ένας παίκτης, τόσο σημαντικός. Είχαν γίνει γενικά πολλά σκηνικά. Ο Ηλίας δεν είχε επικοινωνία στα δικά μου μάτια ποτέ με έξω. Δεν περίμενα να αποβληθεί για ένα χαρτάκι...Ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης.

Δεν ήθελα να μπω σε μία διαδικασία να αναφερθώ για πράγματα, που δε θα έπαιζαν στο επεισόδιο. Ο Ηλίας μπορεί να είδε αυτό, που ήθελε να δει (και να παρεξηγήθηκε). Είναι πολύ εύκολο να αποδώσουμε ευθύνες αλλού. Μια παραγωγή κρίνει ότι ένας παίκτης, ενώ εγώ είχα πει όλη την αλήθεια. Εγώ νιώθω ότι είμαι ένας δίκαιος άνθρωπος.

Θέλω να μιλήσουμε εκείνος δεν ξέρω...Με έχε κάνει unfollow από ότι πληροφορήθηκα. Η παγίδα για φέτος ήταν ότι γίνονταν πολλά πράγματα off camera», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Θέλω να πω για την Σταυρούλα το εξής! Είναι αγωνίστρια, πολύ ηθικό παιδί, έπαιρνε την ομάδα στην πλάτη της. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο φαβορί και στοχοποιήθηκε για να μην πάει στον τελικό. Όταν είναι δύο πρόσωπα εκεί μαζί, λες είναι δίκαιο όλο αυτό (αναφορικά με το Σάκη και τη Μαριαλένα). », είπε ο Ηλίας Μπόγδανος για τη Σταυρούλα.