Survivor All Star: «Είσαι τρελαμένη και σου φταίω εγώ;» - Τσακώθηκαν Κατσούλης & Μαριαλένα! Τεράστια αμηχανία στον πάγκο

Αγχώθηκαν με τις ήττες του Σάκη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είσαι τρελαμένη και σου φταίω εγώ;» - Τσακώθηκαν Κατσούλης & Μαριαλένα! Τεράστια αμηχανία στον πάγκο

Μετά τα παιχνίδια της Καραϊβικής στο αποψινό (4/7) επεισόδιο του Survivor All Star (δείτε εδώ τι ζωγράφισε ο Μάριος στη Στέλλα και κοκκίνισε από την ντροπή της) ακολούθησε ο αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον νέο κανονισμό που θα ισχύει για αυτές τις ημέρες μόνο.

Οι υποψήφιοι που θα αναδειχθούν θα είναι τρεις, με τους δύο να βγαίνουν από τα συμβούλια, ενώ ο τελευταίος θα υποδεικνύεται από τον MVP στο τελευταίο συμβούλιο, όπου θα ακολουθεί και η αποχώρηση σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 24ης ψηφοφορίας (δείτε εδώ ποιος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής).

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Κατσούλη και Μαριαλένα στο Survivor All Star

Αφού ξεκίνησε ο αγώνας, λοιπόν, ξεκίνησαν και οι εντάσεις. Όχι όμως ανάμεσα στους αντιπάλους. Ο Σάκης Κατσούλης έχασε μία "ζωή" και γύρισε στεναχωρημένος στον πάγκο, με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να προσπαθεί να τον βοηθήσει και να του εξηγήσει τα λάθη του για να βελτιωθεί.

Δεν ήθελε ωστόσο να την ακούσει, αλλά εκείνη επέμενε και στο τέλος κατέληξαν να τσακώνονται, με εκείνη να του αναφέρει πως της ρίχνει την ψυχολογία έτσι όπως κάνει ενώ προσπαθεί απλά να βοηθήσει, ενώ εκείνος επέμενε πως έτσι έπεφτε η δική του ψυχολογία.

«Είσαι τρελαμένη και σου φταίω εγώ;», της είπε χαρακτηριστικά με την Μαριαλένα να τον κοιτά και να τον χλευάζει, χωρίς όμως να μπορεί να κρατηθεί και έτσι στον επόμενο αγώνα συνέχιζε να τον υποστηρίζει και να φωνάζει για το καλό του.