Survivor All Star: ΩΧ ΑΜΑΝ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση πριν τον ημιτελικό

Αναμενόμενο ή ανατροπή;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: ΩΧ ΑΜΑΝ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση πριν τον ημιτελικό

Μετά το τέλος του αποψινού (4/7) αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star, με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Πριν κληθούν να δώσουν έναν όνομα στην κάλπη όμως ξεκίνησαν να συζητούν για όλα όσα πέρασαν στο παιχνίδι και τις δύο φορές, με άλλους να αποκαλύπτουν ποιοι ήταν εκείνοι που τους "δυσκολέψαν" και με ορισμένους να μιλούν για τις στιγμές που σκέφτηκαν να φύγουν φέτος.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μάριος ζωγραφίζει προφυλακτικό, δεν το ζω» - "Δάκρυσε" το twitter με τις ντροπές της Στέλλας μπροστά στον Πρίαμο

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Μία νοσταλγία, θα έλεγε κανείς, λοιπόν, έπιασε τα πέντε πρόσωπα που απέμειναν, με τη διάθεση να συνεχίζει να πέφτει αφού εν τέλει οδηγήθηκαν στην κάλπη και έριξαν την ψήφο τους. Το αποτέλεσμα σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη εδώ στο youweekly.gr και επιβεβαιωθήκαμε (δείτε εδώ ποιοι είναι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση), καθώς στον τάκο πρώτος βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης.

Εκείνος, βέβαια, δεν τσαντίστηκε καθόλου, και ελάφρυνε το κλίμα κάνοντας πλάκα πως όσο κι αν θέλουν να τον διώξουν δεν θα φύγει.

Ο τραυματισμός του

Ρίχτηκαν, λοιπόν, όλοι στη μάχη απόψε (4/7), για να κερδίσουν την ασυλία και να μην κινδυνεύσουν, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης τραυματίστηκε για άλλη μία φορά και το ματς σταμάτησε. Ο Γιώργος Λιανός όπως και όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς το μέρος του, διότι φάνηκε πως χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα έφτασαν και οι γιατροί.

Λίγο αργότερα όμως, αφού εξετάστηκε, ο ίδιος άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να ξεπλύνει τα μάτια του από την άμμο και να επιστρέψει στο παιχνίδι.