Survivor All Star trailer 6/7: 3 ημέρες πριν από τον ημιτελικό - «Όταν άκουσα το όνομα της Στέλλας χάρηκα...»

Χαρά για τον Νίκο Μπάρτζη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 6/7: 3 ημέρες πριν από τον ημιτελικό - «Όταν άκουσα το όνομα της Στέλλας χάρηκα...»

Λίγες ημέρες έμειναν πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star και οι τέσσερις παίκτες που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, ο πρώτος και ο τελευταίος θεωρούνται φαβορί για τη νίκη.

Στο χθεσινό 5/7 επεισόδιο η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν εκείνη που αποχώρησε, παρόλο που η ίδια - όπως όλοι άλλωστε - ήθελε να φτάσει μέχρι τέλους (δείτε πόσα χρήματα κέρδισε).

Όσα θα δούμε απόψε 6/7 στο Survivor All Star

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, οι 4 παίκτες θα κάτσουν στην παραλία και θα συζητήσουν τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο Μάριος Πρίαμος θα δηλώσει στο κιού του πως θέλει μια θέση στον ημιτελικό που θα γίνει στο Γαλάτσι.

Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης, δηλώσει πως χάρηκε που αποχώρησε η Στέλλα Ανδρέαδου από το Survivor All Star και παρέμεινε εκείνος, έχοντας τώρα τη δυνατότητα να αγωνιστεί για μια θέση στο πλατό του Γαλατσίου.

Οι δυο παίκτες που περνάνε απευθείας ημιτελικό

Σήμερα ξεκινάνε αγώνες κατάταξης, με τους δυο πρώτους να περνάνε απευθείας στον ημιτελικό και να έχουν κερδίσει τη θέση τους. Οι άλλοι δυο θα βγουν σε ψηφοφορία με το κοινό να αποφασίζει ποιος από τους δυο θα περάσει επίσης στον ημιτελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι δυο πρώτοι που περνάνε ημιτελικό είναι η Μαριαλένα με τον Σάκη, γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει χαμό στο twitter! Άρα Νίκος και Μάριος θα βγουν σε ψηφοφορία.

Βέβαια, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαριαλένα δεν περνάει ημιτελικό και αποχωρεί...

Σε λίγες ημέρες θα σας έχουμε εμείς, σίγουρο spoil!