Οι Προδότες: Μαχαιριά στην καρδιά - Τα κλάματα της Γωγώς στην πρώτη αποχώρηση του φινάλε

«Μου είπε ψέματα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Προδότες: Μαχαιριά στην καρδιά - Τα κλάματα της Γωγώς στην πρώτη αποχώρηση του φινάλε

Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι "Οι Προδότες" ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 7/7 και άρχισε με μία αποχώρηση η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Από τη μία υπήρχαν εκείνοι που πανηγύριζαν, καθώς ήταν ένας από τους "κακούς" της υπόθεσης, και από την άλλη υπήρχε και η Γωγώ η οποία ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα του ονόματός του, μιας που ήταν ο παίκτης με τον οποίο είχε έρθει πιο κοντά όλο αυτό το διάστημα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μιραλλάη. Μόλις εκείνη κατάλαβε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστευόταν την "πρόδωσε" δεν άντεξε, ενώ και εκείνος πληγώθηκε πολύ και προσπάθησε να εξηγήσει για ποιο λόγο της έλεγε τόσα ψέματα (δείτε εδώ τι συνέβη στη δοκιμασία με τα κλειστά φέρετρα).

Αποχώρηση με κλάματα στο φινάλε του ριάλιτι "Οι Προδότες"

«Δεν το περίμενα αυτό, αλήθεια, δεν το περίμενα! Μου είπε ψέματα. Πιστεύω ότι με είχε από κοντά για να κάνω αυτό που θέλει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έφυγε ένας προδότης, αλλά έφυγε ένας προδότης που με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε ότι είναι πιστός. Ήταν για μένα η ασφάλεια μου μέσα στο σπίτι και είχαμε ένα δέσιμο που δεν θα το έχω με κάποιον άλλον.

Δεν ξέρω πως τόσο καιρό δεν έβλεπα ότι ο Κωνσταντίνος είναι προδότης. Μέχρι την τελευταία στιγμή με κοιτούσε στα μάτια. Εγώ δεν θα με κοιτούσα στα μάτια, θα ντρεπόμουν, θα κοιτούσα κάτω. Ξέρω ότι είναι ένας ρόλος αλλά μη με κοιτάς στα μάτια. Αυτό είναι θράσος», είπε η Γωγώ με δάκρυα στα μάτια μετά την αποχώρησή του.

Ο Κωνσταντίνος, τότε, τόνισε: «Συγγνώμη σε όσους δολοφόνησα, σε όσους πλήγωσα στο παιχνίδι, σε όσους μπορεί να πιστεύουν ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου έξω. Δεν είναι αυτός. Ήταν ένας ρόλος πολύ δύσκολος. Γωγώ, να ξέρεις πως ότι σου είπα ήταν αλήθεια. Απέφευγα να σου πω ψέματα. με ρωτούσες αν ήμουν πιστός και απλά σε ρωτούσα αν με υποπτεύεσαι. Δεν σου είπα ποτέ ψέματα επειδή δεν μπορούσα».