Survivor All Star trailer (9/7): «Η αυλαία κλείνει, δεν θα τους κάνω το χατίρι» - Παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Μεγάλη αγωνία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer (9/7): «Η αυλαία κλείνει, δεν θα τους κάνω το χατίρι» - Παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Βρισκόμαστε πλέον πιο κοντά από ποτέ στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/7 στο Γαλάτσι και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Μόνο ένας έχει καταφέρει να περάσει στον ημιτελικό της Δευτέρας 10/7, ο Σάκης Κατσούλης, και οι θέσεις συνολικά είναι τρεις.

Σύμφωνα με το trailer της Κυριακής 8/7, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα πάρει το εισιτήριο;

Οι δύο άντρες θέλουν να πετάξουν εκτός τη μόνη γυναίκα που έχει απομείνει στο ριάλιτι, όμως είναι πολύ δυνατή παίκτρια, ενώ εκείνοι έχουν αποδυναμωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Ελλάδα η Στέλλα Ανδρεάδου - Η αντίδρασή της στους φωτογράφους

Τι θα δούμε στο Survivor All Star την Κυριακή 9/7

«Η αυλαία κλείνει. Το ταξίδι αυτό τελειώνει. Πάρα πολλές φορές σκέφτηκα ότι θέλω να φύγω... και επιβίωσα», ακούγεται να λέει η Μαριαλένα, προσθέτοντας: «Θέλουν να μην περάσω με τίποτα στην πρόκριση, για τους δικούς τους λόγους, επομένως θα πάω να τα δώσω όλα, να μην τους κάνω το χατίρι».

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν την Μαριαλένα να παίρνει την θέση θέση στον ημιτελικό εν τέλει, όμως υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως ο Νίκος Μπάρτζης της παίρνει τη θέση. Εδώ θα είμαστε και μόλις είμαστε σίγουροι θα σας ενημερώσουμε για τα έγκυρα αποτελέσματα!

Η αλήθεια για το φημολογούμενο ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Στέλλα Ανδρεάδου

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7 μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος "έσπασε" τη σιωπή του για τις κατηγορίες περί bullying που δέχθηκε, στο Γειά σου στο ΣΚΑΙ βρέθηκε και η Στέλλα Ανδρεάδου, που επέστρεψε από τον άγιο Δομίνικο με άλλο αέρα μετά το Survivor All Star.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορούσε την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος μετά την αποχώρησή της έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως είχαν έρθει πολύ κοντά, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

«Σου έκανε τα γλυκά μάτια; Νομίζω, ναι», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και ο συνάδελφός της πρόσθεσε: «Ο Μάριος δεν έκλαψε για την Καρολίνα ή για την Ελευθερία, έκλαψε για την Στέλλα, το έκανε!».

Τότε η παίκτρια δήλωσε: «Κοίτα τώρα, πάνε να βγάλουν θέμα. Όντως απασχόλησε για τις κοπέλες του, αλλά πραγματικά τον εκτίμησα, από την πρώτη στιγμή, πριν καν τον γνωρίσω. Έτσι όπως τοποθετούνταν στο συμβούλιο. Ήταν αντικειμενικός. Δική μου προσωπική άποψη. Μπορεί να έβλεπα κάτι που εσείς δεν βλέπατε», με τον Βασάλο να συμφωνεί μαζί της.