Survivor All Star spoiler τελικού 11/7: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Έχει περάσει μπροστά με μικρή διαφορά στα ποσοστά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler τελικού 11/7: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Λίγες ώρες έχουν απομείνει από τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star και το Youweekly.gr όπως κι εχθές, στον ημιτελικό, έτσι και σήμερα 11/7 θα βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου και θα σας μεταφέρει τα πάντα. Μέχρι τότε, όμως, πάμε να δούμε τι γίνεται με την ψηφοφορία του κοινού. Ποιος έχει προβάδισμα; Νίκος Μπάρτζης ή Σάκης Κατσούλης;

Survivor All Star Σάκης ή Μπάρτζης τελικά;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι δυο φιναλίστ βρίσκονται αρκετά κοντά στις ψήφους με έναν όμως να παίρνει αυτό το κάτι παραπάνω που στο τέλος θα κάνει την διαφορά! Ο Νίκος Μπάρτζης με λίγα λόγια προπορεύεται και φλερτάρει πιο έντονα με το έπαθλο αλλά προς Θεού... όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή άρα.. αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο Άλσος Βεΐκου!

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Πόσα λεφτά κέρδισε η Μαριαλένα που τερμάτισε στην τρίτη θέση του ριάλιτι

Ο αστρολογικός χάρτης των Survivors

«Σάκης Κατσούλης είναι Σκορπιός και είναι το ζώδιο που επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είναι Δίδυμος και πάντα χρησιμοποιεί το μυαλό του για να πετύχει. Αυτοί οι δυο μεταξύ τους έχουν μια απόλυτα καρμική σχέση κι όταν το λέω αυτό δεν εννοώ ότι είναι καλό. Δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους το ένα είναι συναίσθημα και το άλλο έχει να κάνει με την ευφυΐα του. Και οι δυο έχουν ευνοηθεί πάρα πολύ ενώ λίγο παραπάνω τα social και τα άστρα ευνοούν τον Νίκο Μπάρτζη. Επομένως ένα προβάδισμα από ομάδες, φίλους υποστηρικτές το έχει ο Νίκος χωρίς όμως να σημαίνει πως και ο Σάκης δεν εννοείται αρκετά. Ο Σκορπιός είναι πάντα πολύ σκληρός για να πεθάνει», δήλωσε η αστρολόγος Μαρί Γιόβα.