Survivor all star: Με τσιγάρα και κινητό στα χέρια - Εντυπωσιακή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με mini πορτοκαλί φόρεμα

Άλλος άνθρωπος στον τελικό του Γαλατσίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Άλλος άνθρωπος μπορούμε να πούμε ότι ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την Τρίτη 11/7 στο μεγάλο τελικό του Survivor all star, η οποία μέσα σε μία ημέρα από τον ημιτελικό κατάφερε και ανανεώθηκε!

Πέταξε από πάνω της τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια και έτσι ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο άλσος του Γαλατσίου να παίρνει θέση στις κερκίδες με το πορτοκαλί και μίνι φόρεμά της (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι).

H εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον τελικό του Survivor all star

Φαίνεται, πως οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται μιας και η Μαριαλένα κρατούσε στα χέρια της το κινητό τηλέφωνο και τα τσιγάρα της, που της είχαν λείψει εδώ και 6,5 μήνες!

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η ανάρτηση της για το Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα αν και δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά της προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί κατάλληλα και μέσα από το λογαριασμό της στο instagram παρακινεί τους ακόλουθους της να στηρίξουν, Σάκη Κατσούλη!

Μαριαλένα για Σάκη

Οι δηλώσεις Πρίαμου και Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό

Μεταξύ άλλων ο Μάριος θέλησε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λιανό ο οποίος ήταν ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή, αναφέροντας: «Δέκα φορές τιμή μου που γνωριστήκαμε. Είσαι το μεγαλύτερο όπλο στα τηλεοπτικά δρώμενα»

Από την άλλη η Μαριαλένα ρωτήθηκε για τις περιπέτειες του Μάριου μέσα στο παιχνίδι στην αρχή, λέγοντας: «Δεν ήταν ο καζανόβας. Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες. Το ξεπέρασε. Το διαχειρίστηκε άψογα».