Survivor all star: 7 πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στο Youweekly.gr ποιος θέλουν να είναι ο μεγάλο νικητής

Νίκος Μπάρτζης ή Σάκης Κατσούλης;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: 7 πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στο Youweekly.gr ποιος θέλουν να είναι ο μεγάλο νικητής

Το Youweekly.gr εδώ και 6,5 μήνες είναι εδώ και σας φέρνει αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ για όσα συνέβαιναν και βλέπαμε στο Survivor all star, στον Άγιο Δομίνικο, με τα spoilers να μην έχουν πέσει ποτέ έξω!

Την Δευτέρα 10/7 και την Τρίτη 11/7 η κάμερά μας δεν έλειψε από το άλσος του Γαλατσίου και μάλιστα εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις από τους παίκτες αλλά και από το Γιώργο Λιανό (δείτε εδώ τι είπε για το Survivor all star 2).

Πάμε τώρα στο κομμάτι του νικητή, που θα ανακοινωθεί στο τέλος της βραδιάς, καθώς ο καθένας έχει τη δική του προτίμηση και μάλιστα 7 κορυφαίοι πρώην παίκτες δήλωσαν αν θέλουν να σηκώσει την κούπα ο Σάκης Κατσούλης ή ο Νίκος Μπάρτζης.

7 παίκτες αποκαλύπτουν ποιος θέλουν να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor all star

«Σάκης ή Νίκος; 7 παίκτες του Survivor All Star μιλούν στην κάμερα του @youweekly.gr λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και αποκαλύπτουν ποιος πιστεύουν ότι θα είναι ο νικητής ???? Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Survivor All Star;».

Οι εμφανίσεις των παικτών στον τελικό του Survivor all star

Από τους πρώτους είδαμε να καταφθάνουν Σπύρος Μαρτίκας και η καλή του Βρισηίδα Ανδριώτου με το φλογερό κόκκινο φόρεμα της, που είχε μεγάλο σκίσιμο στο πόδι.

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Όσο το ζευγάρι έκανε δηλώσεις, έφτασε στο στάδιο η Στέλλα Ανδρεάδου με τη φλοράλ ολόσωμη φόρμα της και η Ρία Κολοβού με αποκαλυπτικό φόρεμα.

Χρυσαειδή

Στα μαύρα έδωσε το παρόν και ο Περικλής Κονδυλάτος, που πόζαρε στο φακό με τα μαύρα του γυαλιά.

Περικλής Κονδυλάτος

Στη συνέχεια, τα βλέμματα έκλαψαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου!

Σταυρούλα με Ε'υη

Τελικός Survivor all star

Μόνος αλλά και με φίλους του φωτογραφήθηκε λίγο πιο μετά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος φόρεσε φλοράλ σετ - παντελόνι και πουκάμισο - έχοντας κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκι!

BασάλοςBασάλος και παρέα