Survivor all star: Σήκωσε την κούπα μέσα στο Γαλάτσι - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Ο απόλυτος πανικός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Σήκωσε την κούπα μέσα στο Γαλάτσι - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Πέρασαν 6,5 ολόκληροι μήνες από την ημέρα, που ξεκίνησε το Survivor all star με το Σάκη Κατσούλη και το Νίκο Μπάρτζη να στέκονται την Τρίτη 11/7 στο στάδιο του Γαλατσίου περιμένοντας να ακούσουν την απόφαση του κοινού!

Η αγωνία μεγάλη, ειδικά για το Νίκο μιας και ο Σάκης είναι γνωστό, πως έχει ζήσει άλλη μία φορά τη συγκεκριμένη στιγμή, από την οποία μάλιστα είχε αναδειχθεί και ως ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022.

Δείτε επίσης: Survivor all star: «Έχω τρία παιδιά και ο Σάκης...» - Συγκίνηση με την αποκάλυψη της αδερφής του Κατσούλη

Ο μεγάλος νικητής του Survivor all star

Προς το τέλος της βραδιάς, οι γραμμές έκλεισαν, και ο φάκελος με το όνομα έφτασε στα χέρια του Γιώργου Λιανού, ο οποίος ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα ήταν ένα ντέρμπι...με τον Σάκη Κατσούλη να σηκώνει για δεύτερη φορά την κούπα!

Η συγκίνηση ήταν τεράστια, ο ίδιος δεν πίστευε στα αυτιά του, ωστόσο πολύ γρήγορα ανασυντάχθηκε και κοιτώντας τον κόσμο στα μάτια σήκωσε το τρόπαιο μέσα στο Γαλάτσι!

Oι εμφανίσεις των παικτών στον τελικό του Survivor all star

Από τους πρώτους είδαμε να καταφθάνουν Σπύρος Μαρτίκας και η καλή του Βρισηίδα Ανδριώτου με το φλογερό κόκκινο φόρεμα της, που είχε μεγάλο σκίσιμο στο πόδι.

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Όσο το ζευγάρι έκανε δηλώσεις, έφτασε στο στάδιο η Στέλλα Ανδρεάδου με τη φλοράλ ολόσωμη φόρμα της και η Ρία Κολοβού με αποκαλυπτικό φόρεμα.

Χρυσαειδή

Στα μαύρα έδωσε το παρόν και ο Περικλής Κονδυλάτος, που πόζαρε στο φακό με τα μαύρα του γυαλιά.

Περικλής Κονδυλάτος

Στη συνέχεια, τα βλέμματα έκλαψαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου!

Σταυρούλα με Ε'υη

Τελικός Survivor all star

Μόνος αλλά και με φίλους του φωτογραφήθηκε λίγο πιο μετά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος φόρεσε φλοράλ σετ - παντελόνι και πουκάμισο - έχοντας κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκι!

BασάλοςBασάλος και παρέα