Survivor All Star: Χαμός στο Άλσος Βεΐκου μετά την ανακοίνωση πως νικητής είναι ο Κατσούλης - Τι συνέβη

Φωνές και κλάματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Survivor All Star με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται το βράδυ της Τρίτης 11/7 στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν είναι ο μεγάλος νικητής, αφού τον ψήφισε περισσότερος κόσμος, με πολλούς ωστόσο να αναφέρουν πως βγήκε για ελάχιστες ψήφους πρώτος.

Ο επιχειρηματίας κατάφερε να κερδίζει παραπάνω από 200.000 ευρώ (δείτε εδώ το πραγματικό ποσό που πήρε) και να σηκώσει την κούπα μέσα στο κατάμεστο θέατρο.

Τι συνέβη λίγο μετά την ανακοίνωση του νικητή του Survivor All Star

Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του Survivor All Star, επικράτησε πανικό τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ενώ όταν εκείνες έκλεισαν το πανδαιμόνιο συνεχίστηκε.

Όλοι έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν! Όχι μόνο οι παίκτες αλλά και η οικογένεια του, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι η πρώτη που έτρεξε στην αγκαλιά του, ενώ ακολούθησαν και ο γονείς με την αδερφή του και τα ανίψια του.

Το "πανηγύρι" συνεχίστηκε για πολύ ώρα, όπως οι αγκαλιές και τα συγχαρητήρια!

Survivor All Star νικητής Κατσούλης

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης οικογένεια

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης πατέρας

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Survivor All Star παίκτες τελικός

Οι πρώτες δηλώσεις του

Μετά τη νίκη του ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους και η κάμερα του Youweekly.gr κατέγραψε τη χαρά του.

«Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια. Νιώθω πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμου. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής το έχω πει 100 φορές. Ότι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε στηρίξει, δεν σε αγαπήσει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο. Πόσω μάλλον για δεύτερη φορά δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά το είδε και την δεύτερη. Δεν αλλοιώθηκα σε χαρακτήρα, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», δήλωσε φανερά χαρούμενος.

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης