Survivor All Star: Βγήκαν στους δρόμους του Περιστερίου και φώναζαν για χάρη του Σάκη - Τα ποτά και οι ξέφρενοί χοροί με τον πατέρα του

Βίντεο μετά τη νίκη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Βγήκαν στους δρόμους του Περιστερίου και φώναζαν για χάρη του Σάκη - Τα ποτά και οι ξέφρενοί χοροί με τον πατέρα του

Ο Σάκης Κατσούλης στέφθηκε νικητής του Survivor All Star με το όνομα του να ανακοινώνεται το βράδυ της Τρίτης 11/7 στο τελευταίο live. Στο θεατράκι στο Γαλάτσι επικράτησε πανικός με τη νίκη του με τον κόσμο να τρέχει προς το μέρος του για να τον συγχαρεί.

Το Youweekly.gr βρέθηκε στο Άλσος και μετέφερε αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο από όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! Όπως για παράδειγμα τι έκαναν οι παίκτες πριν μπουν στο πλατό και ξεκινήσει το live.

Μετά τη νίκη του και την ολοκλήρωση του live, ο Σάκης μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, δεν γύρισε σπίτι του! Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο κέντρο του Περιστερίου όπου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλοι βγήκαν στους δρόμους και φώναζε το όνομα του αλλά και συνθήματα, ενώ ηχούσαν ντουντούκες.

Επίσης, όλοι διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής χορεύοντας και τραγουδώντας.

Βίντεο από την έξοδο του Κατσούλη μετά τη νίκη του στο Survivor All Star

Οι πρώτες δηλώσεις του λίγο μετά την ανακοίνωση

Μετά τη νίκη του ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους και η κάμερα του Youweekly.gr κατέγραψε τη χαρά του.

«Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια. Νιώθω πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμου. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής το έχω πει 100 φορές. Ότι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε στηρίξει, δεν σε αγαπήσει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο. Πόσω μάλλον για δεύτερη φορά δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά το είδε και την δεύτερη. Δεν αλλοιώθηκα σε χαρακτήρα, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», δήλωσε φανερά χαρούμενος.