Survivor All Star 2: Σε ποια τραγουδίστρια δίνουν 7.000 ευρώ για να μπει στο παιχνίδι;

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star 2: Σε ποια τραγουδίστρια δίνουν 7.000 ευρώ για να μπει στο παιχνίδι;

Τώρα που το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της φέρεται πως είναι έτοιμη να αγωνιστεί στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο για 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Η συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον οπότε... why not;

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στο Καζακστάν όπου και έζησε μέχρι τα πέντε της χρόνια. Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη (γενν. 1980), ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με το χάντμπολ, το οποίο συνέχισε για περίπου δέκα χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Ζάκυνθο, το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο "Άνοδος". Την ίδια ακριβώς περίοδο, συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι "Super Deal" με τον Χρήστο Φερεντίνο. Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, δήλωσε συμμετοχή στο The X-Factor Greece. Πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των ζωντανών εκπομπών (ή live shows).

Διαβάστε εδώ περισσότερα!