«Ναι, αυτό υπήρχε» - Η Στέλλα Ανδρεάδου επιβεβαιώνει την μεγαλύτερη φημολογία για το Survivor all Star

Ώστε είναι αλήθεια...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Ένα μήνα και κάτι μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star η Στέλλα Ανδρεάδου μιλά στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη για τα όσα πέρασε στον Άγιο Δομίνικο και για τα όσα δεν είδαν οι τηλεθεατές μέσα από τους δέκτες του ΣΚΑΙ.

Μεταξύ αυτών, επιβεβαιώνει αυτό που λίγο πολύ ψιθυριζόταν από πολλές πλευρές: Κάποιοι παίκτες του Survivor All Star έπαιξαν... μεγάλο θέατρο!

Η αποκάλυψη της Στέλλας Ανδρεάδου για τα όσα βίωσε στο Survivor All Star

«Ναι, αυτό υπήρχε» - Η Στέλλα Ανδρεάδου επιβεβαιώνει την μεγαλύτερη φημολογία για το Survivor all Star
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Για ποιο λόγο αποφάσισες να πεις ξανά «ναι» στο Survivor;

Ήθελα να το ζήσω από την αρχή, γιατί πέρυσι είχα µπει στο ενδιάµεσο, µάλιστα ήµουν από τις τελευταίες προσθήκες. Ήταν η τελευταία ευκαιρία για να αποδείξω στον εαυτό µου, αλλά και στον κόσµο, ότι µπορώ να τα καταφέρω και να φτάσω όσο πιο µακριά γίνεται.

Ποιες διαφορές υπήρχαν ανάµεσα σε αυτές τις δύο εµπειρίες;

Σίγουρα όταν µπαίνεις ως προσθήκη, οι υπόλοιποι παίκτες σε βλέπουν µε µισό µάτι. Είσαι ο εύκολος στόχος γιατί έχουν δεθεί µεταξύ τους, οπότε σίγουρα θα βγεις προτεινόµενος πιο γρήγορα, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι είσαι κακός αγωνιστικά. Eπίσης είναι µεγάλο αβαντάζ να µπαίνεις από την αρχή, γιατί ο κόσµος σε µαθαίνει και ταυτίζεται µαζί σου.

Δεν ήταν αρνητικό ότι έπρεπε να ζήσεις την µεγάλη πείνα των πρώτων ηµερών και να φτιάξεις την καλύβα από την αρχή;

Μα το ήθελα, νοµίζω ότι αυτή είναι και η εµπειρία του παιχνιδιού: Να πεινάσεις, να φας βροχή, να φτιάξεις την καλύβα σου, όλο αυτό που εγώ πέρυσι δεν έζησα. Ήταν πολύ δύσκολα φέτος και η αδυναµία ήταν τεράστια τις πρώτες τρεις εβδοµάδες. Ήµουν έτοιµη να λιποθυµήσω στο Συµβούλιο, δεν µπορούσα να µιλήσω! Άλλη µία φορά είχα πάει στην παραλία µε την κατσαρόλα, να την γεµίσω νερό για να φτιάξουµε αλάτι και όπως επέστρεφα στην καλύβα είχα λαχανιάσει.

Σκέφτηκες πότε να τα παρατήσεις;

Υπήρχε µια περίοδος που ψυχολογικά δεν ήµουν καλά, όταν είχαν αλλάξει οι οµάδες και σκεφτόµουν «γιατί το κάνω αυτό;», αλλά ήταν µια φευγαλέα σκέψη. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας µου, που δεν θα τα παρατούσα σε καµία περίπτωση, ήθελα να φτάσω µέχρι το τέλος.

Ένιωσες αδικηµένη βλέποντας ορισµένους παίκτες να παραβιάζουν τους κανονισµούς;

Ναι, γιατί όταν τρως ανεβαίνεις σωµατικά και πηγαίνεις καλύτερα στα αγωνίσµατα, ενώ ταυτόχρονα και η ψυχολογία σου ανεβαίνει σηµαντικά, µπορείς να σκέφτεσαι πιο καθαρά για να δράσεις ανάλογα. Σίγουρα κάποιοι δεν έπαιξαν δίκαια και θεωρώ ότι η παραγωγή έκανε το σωστό όταν τους απέβαλε.

Δέθηκες ιδιαίτερα µε τη Ρία και στενοχωρήθηκες όταν αποχώρησε. Τι σας έφερε κοντά;

«Ναι, αυτό υπήρχε» - Η Στέλλα Ανδρεάδου επιβεβαιώνει την μεγαλύτερη φημολογία για το Survivor all Star
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Όταν µπήκε στο παιχνίδια η Ρία, στην αρχή δεν ήµασταν τόσο κοντά. Όταν την γνώρισα, ταιριάξαµε πολύ, γιατί είναι ένα απίστευτο παιδί, ένας πραγµατικός άγγελος. Νοµίζω ότι το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό αν δεν είχα τη Ρία στο πλάι µου, ήµασταν 24 ώρες το 24ωρο µαζί και σε κάθε δύσκολη στιγµή στήριζε η µία την άλλη. Περάσαµε πολλές δυσκολίες, γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτή η φιλία θα κρατήσει για πάντα.

Όταν λες ότι στήριζε η µία την άλλη, αυτό σήµαινε να... µαγειρέψετε και µερικές ψηφοφορίες;

Όχι, και αποδείξαµε πολλές φορές ότι η καθεµία ψήφιζε διαφορετικά. Ήθελαν να µας... πείσουν ότι τα «µαγειρεύουµε», κάτι τέτοιο όµως δεν ίσχυε.

Ποια ήταν η µεγαλύτερη αντικειµενική δυσκολία;

Η συµβίωση µε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Προφανώς δεν γίνεται να ταιριάζουµε όλοι µε όλους, αλλά υπήρχαν άτοµα που δηµιουργούσαν εντάσεις. Κι εγώ γενικά είµαι πιο ήπιων τόνων, όταν υπάρχει κάποιο πρόβληµα µου αρέσει να το συζητάω µέχρι να βρούµε λύση. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που κάποιες φορές τα πηγαίναµε καλά µε τον Τάκη και κάποιες όχι.

Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι, σκέφτηκες ότι δεν θέλεις να ξαναµιλήσεις µε ορισµένους παίκτες;

Όχι, δεν κρατάω καµία κακία, ακόµα και σε άτοµα που µαλώσαµε. Ξεχωρίζω το παιχνίδι από την κανονική ζωή. Αν τύχει να βρεθούµε σε κάποια εκδήλωση, φυσικά θα τους χαιρετίσω και θα µιλήσουµε.

Μίλησες για το «σχέδιο Μαρτίκα». Σε εκνεύρισε ο τρόπος που µιλούσε στα Συµβούλια;

Όχι γιατί γνώριζα τον Σπύρο, ήταν ο ίδιος µε πέρυσι. Βέβαια είχαµε κάποιες διαφωνίες, επειδή ένιωθα ορισµένες φορές ότι µε κοντράρει, χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο. Αλλά νοµίζω πως το Survivor δεν θα µπορούσε χωρίς έναν τέτοιο χαρακτήρα.

Είδες παίκτες να στήνουν «θέατρο» για τις κάµερες;

Ναι, αυτό υπήρχε. Ήταν ένας κύκλος All Star, που όλοι είχαν ξαναβιώσει το παιχνίδι, οπότε ο καθένας έπαιζε µε τον τρόπο του: Άλλος ήταν πιο αληθινός, άλλος χρησιµοποιούσε στρατηγική... Εσείς βλέπατε ένα τρίωρο, εµείς ζούσαµε 24 ώρες το 24ωρο και συναναστρεφόµαστε µεταξύ µας. Καταλαβαίνεις ότι ορισµένοι µπορεί να ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες πίσω από την κάµερα.

Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξή της.