Φάρμα: «Έχει μία διαταραχή στο DNA...» - "Λύγισε" η 52χρονη Ρούλα για την τυφλή κόρη της

Ταράχτηκε το twitter με την εξομολόγησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα: «Έχει μία διαταραχή στο DNA...» -

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 25/9 στο κανάλι του STAR (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τους κανόνες του παιχνιδιού) και ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να συστήνονται στο κοινό. Η περίπτωση της 52χρονης Ρούλας, όμως, έκανε τους τηλεθεατές να "λυγίσουν".

Όπως εξήγησε η ίδια, υπήρξε υπαξιωματικός στο ναυτικό, αλλά τα τελευταία χρόνια το γύρισε στην γυμναστική και πλέον εργάζεται ως pilates instructor. Έχει δύο παιδιά και η κόρη της, αντιμετωπίζει από τη γέννησή της ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν της επέτρεψε να ζήσει όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Ρίγη συγκίνησης στη Φάρμα με την εξομολόγηση της Ρούλας για την κόρη της

«Είναι 25 ετών και είναι τυφλή, ολικά τυφλή. Έχει μία διαταραχή στο DNA. Συγκινούμαι τώρα... Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της, όπως τη ζει μία κοπέλα στην ηλικία της. Είμαι εγώ η φίλη, η αδερφή, είμαι όλα εγώ για εκείνη. Η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Ένας αξιοθαύμαστο παιδί», είπε χαρακτηριστικά και στο βίντεο παρουσιάστηκαν κάποιες από τις στιγμές τους.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Ποιος παίκτης έχει βγει ξανά στην τηλεόραση;

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, η Super Κατερίνα αποκάλυψε πως ένας από τους παίκτες έχει βρεθεί ξανά στο "γυαλί". Ο λόγος για το Νίκο Παλάντζα, τον βοσκό του ριάλιτι, ο οποίος πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε βγει στην εκπομπή με αφορμή μιλώντας για την ελληνική ομογένεια και εκφράζοντας την αγάπη του για την τηλεόραση.

«Θα συμβούλευα κάθε γονέα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στα χωριά. Αυτό που κάνουμε είναι έργο, παράγουμε έργο. Δεν είναι ότι πουλάω το γάλα αλλά το παίρνει ο άλλος και το τρώει.

Εγώ ζούσα χρόνια στην πόλη και μου συνέβη κάτι με την γυναίκα μου και γύρισα στο χωριό. Μας έκανε καλό αυτό βέβαια. Η θρησκεία είναι το παν. Χωρίς τη θρησκεία ο άνθρωπος δεν έχει προορισμό. Κοιτάμε μπροστά, τώρα πάμε καλά», ανέφερε.