Τρόμος στη «Φάρμα» - Παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τρόμος στη «Φάρμα» - Παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τρίτης 26/9 μέσα από τη συχνότητα του STAR και μετά την πρώτη και πιο σύντομη οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος έφυγε άρον άρον), συνέβη κάτι που ανησύχησε όλους τους παίκτες μόλις το έμαθαν.

Η 22χρονη Μαρίλια, η οποία από μικρή έζησε σε ένα κτήμα γεμάτο ζώα, με γαϊδουράκια δηλαδή, κατσικάκια, κότες, πάπιες, κουκουβάγιες, χελώνες, σκύλους, αλλά και άλογα, πλησίασε το rescue άλογο που υπάρχει στο κτήμα, παρακούοντας τις συμβουλές των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων, στάθηκε πίσω του και εκείνο τελικά την κλώτσησε. Αμέσως έπεσε κάτω και φώναζε πως πονάει πολύ.

Το ατύχημα της Μαρίλιας στη Φάρμα

Στο πλευρό της βρέθηκαν κάποιοι συμπαίκτες της, αλλά και οι γιατροί της παραγωγής, τους οποίους ειδοποίησε ο Σπύρος. Οι ίδιοι έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβη και ποια είναι η κατάστασή της, με εκείνη να είναι τρομοκρατημένη.

"Λύγισε" η 52χρονη Ρούλα για την τυφλή κόρη της

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 25/9 στο κανάλι του STAR (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τους κανόνες του παιχνιδιού) και ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να συστήνονται στο κοινό. Η περίπτωση της 52χρονης Ρούλας, όμως, έκανε τους τηλεθεατές να "λυγίσουν".

Όπως εξήγησε η ίδια, υπήρξε υπαξιωματικός στο ναυτικό, αλλά τα τελευταία χρόνια το γύρισε στην γυμναστική και πλέον εργάζεται ως pilates instructor. Έχει δύο παιδιά και η κόρη της, αντιμετωπίζει από τη γέννησή της ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν της επέτρεψε να ζήσει όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

«Είναι 25 ετών και είναι τυφλή, ολικά τυφλή. Έχει μία διαταραχή στο DNA. Συγκινούμαι τώρα... Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της, όπως τη ζει μία κοπέλα στην ηλικία της. Είμαι εγώ η φίλη, η αδερφή, είμαι όλα εγώ για εκείνη. Η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Ένας αξιοθαύμαστο παιδί», είπε χαρακτηριστικά και στο βίντεο παρουσιάστηκαν κάποιες από τις στιγμές τους.