Φάρμα: «Όχι ρε μ@λ@κ@» - ''Σάστισαν'' με την τεράστια γκάφα του Άλκη στην πράσινη ομάδα

«Πω ρε φίλε!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: «Όχι ρε μ@λ@κ@» - ''Σάστισαν'' με την τεράστια γκάφα του Άλκη στην πράσινη ομάδα

Την Τετάρτη 27/9 στο νέο επεισόδιο, που παρακολουθήσαμε στη Φάρμα, οι δύο ομάδες έκαναν εργασίες στα σπίτια τους λίγο πριν αγωνιστούν για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, από το οποίο θα προέκυπτε ο νέος μονομάχος.

Νωρίτερα λοιπόν, είδαμε την πράσινη ομάδα να οργανώνει το φαγητό της και πιο συγκεκριμένα τον Άλκη με το Νίκο να ετοιμάζουν το σιτάρι με σκοπό να το αλέσουν με την γκάφα να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους.

Το πουγκί, που είχε λοιπόν μέσα το σιτάρι έπεσε από τα χέρια του Άλκη, χύθηκε στο πάτωμα με τον Άλκη να σαστίζει και το Νίκο που είναι αρχηγός να εκνευρίζεται φανερά, καθώς σιχαινόταν να το φάει από κάτω (δείτε εδώ τα προφίλ όλων των παικτών).

Η ατυχής στιγμή του Άλκη Λαδά στη Φάρμα

«Όχι ρε μ@λ@κ@ και νόμιζα ότι είναι κλειστό....Λίγο έπεσε! Χύθηκε λίγο στο κιλό, αλλά θα μετριάσουμε τις ποσότητες», είπε ο Άλκης.

H oμάδα που κέρδισε την ασυλία

Σήμερα λοιπόν μπλε και πράσινοι αγωνίστηκαν σε ένα νέο και απαιτητικό παιχνίδι ασυλίας, που λεγόταν ''Κρίκος''. Η ομάδα, που θα έχανε μάλιστα την ασυλία θα έπρεπε να βγάλει ένα υποψήφιο προς αποχώρηση, που θα αποφάσιζε η μονομάχος, Μαρία.

Πρώτοι στους 7 πόντους έφτασαν οι πράσινοι πανηγυρίζοντας τη νίκη τους έξαλα. Στη συνέχεια, η Μαρία θα έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα του δεύτερου μονομάχου, με την ίδια να κρατάει τις δύο ομάδες σε αγωνία.