My style rocks: Την αντιλήφθηκε η Καραβάτου να κλαίει κρυφά - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Αμάντα

«Θα φοράω ό,τι ρούχο θέλω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Την αντιλήφθηκε η Καραβάτου να κλαίει κρυφά - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Αμάντα

Ένα από τα κορίτσια, που φέτος βλέπουμε στο My style rocks και απασχολούν τόσο με το look τους, όσο με τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα είναι η Αμάντα, με την παίκτρια να ξεσπάει τη Δευτέρα (2/10) σε κλάματα.

Ο λόγος, που η Αμάντα πιέστηκε ψυχολογικά πηγαίνει μερικές εβδομάδες πίσω, καθώς η επιλογή της να φοράει ρούχα από συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη δεν την βγήκε τόσο σε καλό. Σήμερα, λοιπόν εμφανίστηκε με ρούχα της Ελεάνας, που συμμετέχει και εκείνη στο παιχνίδι με την κίνησή της αυτή να σχολιάζεται ξανά.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: «Μη μιλάς, μη μιλάς, μη μιλάς! Δε σου επιτρέπω...» - Ουρλιαχτά και φωνές στον αέρα του ΣΚΑΪ από τη Διονυσία

Ο λόγος που έβαλε τα κλάματα η Αμάντα στο My style rocks

«Θα φοράω ό,τι ρούχο θέλω, πρώτα από όλα όποιου σχεδιαστή θέλω. Εδώ δεν κρίνουμε τον σχεδιαστή, κρίνουμε το στυλ. Εγώ μίλησα για άλλο πράγμα, για το οποίο τοποθετήθηκα. Εδώ δεν κρινόμαστε για τους σχεδιαστές, που θα φέρουμε, κρινόμαστε για το στυλ μας», είπε η Αμάντα.

Η εξομολόγηση της Αμάντας για το πρόβλημα υγείας της

«Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι, μου λέγατε ότι κρύβεις το σώμα σου και φαίνονται βαριά τα πόδια σου. Εγώ τότε είχα περάσει μία περιπέτεια στην υγεία μου, ένα αυτοάνοσο που έχω. Για εμένα είναι σοκ. Υπάρχει και πάντα θα το έχω. Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Άρχισα να κρύβομαι και μου έμεινε. Η κορτιζόνη στον οργανισμό μένει 12 με 18 μήνες. Θυμάμαι έπαιρνα τη μαμά μου και της έλεγα, μαμά ορκίσου μου, ότι δε θα πεθάνω, έχω ένα παιδί. Εγώ έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, έχω όλα όσα χρειάζομαι!», είπε η Αμάντα.