Φάρμα: ''Αλαλούμ'' με την απόφαση της Μαρίας - Ο νέος αρχηγός μετά την αποχώρησή της

«Έχει όλα τα προσόντα να φτάσει τελικό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: ''Αλαλούμ'' με την απόφαση της Μαρίας - Ο νέος αρχηγός μετά την αποχώρησή της

Tην Πέμπτη (28/9) η Μαρία αποχώρησε από τη Φάρμα (δείτε εδώ τη σκηνή) με την ίδια να εγκαταλείπει το ριάλιτι μετά τη μονομαχία, που έδωσε στον αχυρώνα με την Έλενα.

Από τη στιγμή λοιπόν, που αποχώρησε η αρχηγός, η ίδια θα έχρηζε το νέο αρχηγό, ως είθισται στους κανόνες του παιχνιδιού από το γράμμα, που έγραψε κατά την αποχώρησή της από τη Φάρμα.

Ο νέος αρχηγός της Φάρμας μετά την αποχώρηση της Μαρίας

Τη Δευτέρα (2/10) διαβάστηκε από τους παίκτες το γράμμα της Μαρίας και έτσι ανακοινώθηκε επίσημα, πως νέος αρχηγός της μπλε ομάδας θα είναι στο εξής ο Γιώργος Γιαννούλας, με τον ίδιο να αντιδράει έντονα με το που το πληροφορήθηκε.

Η πρώτη συνέντευξη της Μαρίας μετά την αποχώρηση της

Μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, η Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στη εκπομπή BreakfastStar με σκοπό να μιλήσει για τα όσα βίωσε μέσα στην Φάρμα. Ωστόσο, δεν είχε θετικά συναισθήματα, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Έχω ιδιαίτερο χαρακτήρα, προφανώς δεν ταιριάζει με όλους. Για να είμαι ειλικρινής έλεγα δεν με θέλουν τα παιδιά, αλλά να πω την αλήθεια αν μου έλεγες να κάνω με κάποιον παρέα, θα επέλεγα κάποιον από αυτά τα παιδιά. Απογοητεύτηκα με κάποια πράγματα που άκουσα μετά. Δεν έχω δει τίποτα γιατί θα στεναχωρηθώ» ανέφερε έντονα συγκινημένη με την αντίδραση των συμπαικτών της απέναντι της.

«Δεν θέλω να τα βλέπω», είπε αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με την αποχώρηση της.