Fame Story: Η εκρηκτική είσοδος της Μαρίας Σολωμού στην ακαδημία - Έβγαλε τις παντόφλες της και περιφερόταν ξυπόλητη

Η αντίδραση των παικτών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: Η εκρηκτική είσοδος της Μαρίας Σολωμού στην ακαδημία - Έβγαλε τις παντόφλες της και περιφερόταν ξυπόλητη

Την Τρίτη (3/10) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για το Fame Story με τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με την εκκεντρική είσοδο της Μαρίας Σολωμού, η οποία θα είναι η καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης (δείτε εδώ τους υπόλοιπους καθηγητές).

Η Σολωμού έκανε την πρώτη της εμφάνιση λοιπόν με βερμούδα, τοπάκι και παντόφλες, τις οποίες έβγαλε πολύ σύντομα, καθώς άρχισε να περιφέρεται στην αίθουσα ξυπόλητη.

Η ίδια συστήθηκε στους μαθητές της και τόνισε, πως δε θα ήθελε να τη λένε ''κυρία Μαρία'' αλλά ''κυρία Σολωμού'' και μάλιστα ξεκαθάρισε, πως δεν τα πηγαίνει καλά με τα ονόματα και έτσι θα τους φωνάζει όλους ''αγάπες''.

Η είσοδος της Μαρίας Σολωμού στο Fame Story

«Με Fipster και Σολωμού τα παιδιά θα βγουν φωστήρες...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, σχολίασε καυστικά τους δύο καθηγητές της μουσικής ακαδημίας.

«Η νέα εποχή του Fame Story ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, εδώ που τα λέμε. Με Fipster και Μαρία Σολωμού καθηγητές, καταλαβαίνετε ότι τα παιδιά θα βγουν φωστήρες. Δηλαδή μιλάμε, βγαίνεις από εκεί και είσαι Μονσεράτ Καμπαγιέ» ανέφερε.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε με χιούμορ: «Πρόσεξε, γιατί ο Mente Fuerte έχει πάρει το κινητό κι απαντάει. Η Μαρία Σολωμού είναι μία μοντέρνα γυναίκα που έχει υπηρετήσει το σανίδι, ως ηθοποιός έχει κάνει πράγματα. Μπορεί να δώσει συμβουλές».