Fame Story highlights 3/10: Ξεκίνησαν τα όργανα! Σολωμού και Κιούσος τσακώθηκαν με σπουδαστές

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 3/10: Ξεκίνησαν τα όργανα! Σολωμού και Κιούσος τσακώθηκαν με σπουδαστές

Ακόμη ένα επεισόδιο Fame Story παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του STAR (δείτε τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση). Το μουσικό reality επέστρεψε στις οθόνες μας έπειτα από 21 χρόνια και 16 σπουδαστές που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι φωνητικά και σκηνικά για να κάνουν καριέρα.

Τα 3/10 highlights του Fame Story

Η εκρηκτική είσοδος της Μαρίας Σολωμού στην ακαδημία - Έβγαλε τις παντόφλες της και περιφερόταν ξυπόλητη

Η Μαρία Σολωμού έκανε την πρώτη της εμφάνιση λοιπόν με βερμούδα, τοπάκι και παντόφλες, τις οποίες έβγαλε πολύ σύντομα, καθώς άρχισε να περιφέρεται στην αίθουσα ξυπόλητη.

Η ίδια συστήθηκε στους μαθητές της και τόνισε, πως δε θα ήθελε να τη λένε ''κυρία Μαρία'' αλλά ''κυρία Σολωμού'' και μάλιστα ξεκαθάρισε, πως δεν τα πηγαίνει καλά με τα ονόματα και έτσι θα τους φωνάζει όλους ''αγάπες''.

Ο παίκτης που την έκανε έξαλλη

Αξιολογώντας εμφανισιακά και ερμηνευτικά τον Γιάννη Στεφανίδη, αντέδρασε ξεσπώντας εναντίον του:

«Κοροϊδεύεις, νιώθω ότι βαριέσαι. Έλα, να σου πω κάτι… μπορείς να το κάνεις πάρα πολύ ωραία και φαίνεται ότι μπορείς να το κάνεις πάρα πολύ ωραία. Ασχολήσου λίγο παραπάνω, δες το λίγο πιο σοβαρά», ανέφερε αρχικά.

Για να πει στη συνέχεια: «Νομίζω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλός τραγουδιστής αλλά νιώθω ότι δεν χρειάζεται και πολλές συμβουλές».

"Σφαγή" ανάμεσα σε Κιούσο και Δημήτρη

Ο Δημήτρης ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον χορογράφο Χάρη Κιούσο στο μάθημα του. Όπως δήλωσε ο σπουδαστής δεν μπορούσε να τραγουδήσει παράλληλα με το χορό, αφού τον είχε βάλει να ερμηνεύσει ξαπλωμένος στο πάτωμα.

«Ακούστε με έχω πολλά δικά μου προβλήματα και μου αρκούν τα δικά σας δεν θα τα φορτωθώ. Αν δεν μπορείς να τραγουδήσεις έτσι κάτω, είναι δικό σου πρόβλημα και βρες τη λύση. Βρες τη και μην με πρήζεις», είπε ο Κούσιος.

«Το μάθημα κύλησε λίγο περίεργα γιατί ήθελα πιο πολύ να δώσω έμφαση στη φωνή και από λάθος μου δεν είχα δει ότι είχαμε μαζί μάθημα και είχα το μυαλό στο τραγουδιστικό κομμάτι. Με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα, να κάνω κάτι διάφορα, δεν μπορούσα να τραγουδήσω έτσι, πονάει ο λαιμός μου» παραπονέθηκε στην συνέχεια ο Δημήτρης, ενώ κατά τη διάρκεια του μαθήματος τσακώθηκαν μπροστά σε ολους.