Φάρμα highlights 4/10: Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τα κλάματα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 4/10: Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τα κλάματα

Έντονο ήταν και το χθεσινό 4/10 επεισόδιο της Φάρμας που εδώ και βδομάδες προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR, σημειώνοντας αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης. Ποιες ήταν οι στιγμές όμως που σχολιάστηκαν πιο έντονα τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό;

Αναλυτικά τα 4/10 highlights της Φάρμας

«Έχουμε μία εξέλιξη! Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό...» - Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου για τον παίκτη που αποχώρησε

Με μια δυσάρεστη ανακοίνωση ξεκίνησε το επεισόδιο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει μια ανακοίνωση στους παίκτες μετά από επικοινωνία που είχε με τον γιατρό της παραγωγής.

Πιο αναλυτικά, από τις 3/10 είχε γίνει γνωστό, πως ο Άγγελος Σουλιώτης είχε έναν τραυματισμό στο χέρι, που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες αλλά και από τις εργασίες του σπιτιού για την επιβίωση (δείτε εδώ τα σχόλια των παικτών για την κατάστασή του).

Επειδή λοιπόν, ο Άγγελος δε μπορούσε να φανεί χρήσιμος και μετά την ανακοίνωση του γιατρού, πως η κατάστασή του θέλει ξεκούραση αποφασίστηκε για λόγους υγείας να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

"Σπάραξε'' στο κλάμα ο Σπύρος Πολύζος - Πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον παίκτη

Η μπλε και πράσινη ομάδα της Φάρμας μπήκε με φόρα στον στίβο για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας με τον Σπύρο Πολύζο να τραυματίζεται πάρα πολύ σοβαρό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο παίκτης όσο ήταν δεμένος και ''πάλευε'' μαζί με την ομάδα του φώναξε, πως τον πονάει ο προσαγωγός του, ωστόσο η συνέχεια ήταν δραματική για εκείνον, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά, που τον έβλεπαν να σφαδάζει στον πόνο.

Αμέσως τον πήρε η γιατρός της παραγωγής με τον Σπύρο να κλαίει ασταμάτητα λόγω του έντονου τραυματισμού του.

Συγκίνηση με την αφιέρωση μετά τη νίκη - Η ομάδα που κέρδισε

Αργότερα, παρακολουθήσαμε έναν ακόμη έντονο αγώνα ανάμεσα στην πράσινη και στην μπλε ομάδα με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν ψυχή και σώμα με σκοπό να φέρουν την νίκη στην ομάδα τους.

Με μεγάλη διαφορά κρίθηκε το αποτέλεσμα με τους πράσινους να κερδίζουν τους μπλε. Ομόφωνα οι παίκτες παρά τη χαρά τους αποφάσισαν να μην πανηγυρίσουν και να αφιερώσουν τη νίκη τους στον Σπύρο, που προηγουμένως τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.