Φάρμα: «Έχω επηρεαστεί πολύ! Είσαι πολύ παντελονάτος» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Πηνελόπη πριν τη μονομαχία

Ξέσπασε σε κλάματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: «Έχω επηρεαστεί πολύ! Είσαι πολύ παντελονάτος» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Πηνελόπη πριν τη μονομαχία

Την Πέμπτη (5/10) προβλήθηκε το νέο και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη Φάρμα με τις δύο μονομάχους να μπαίνουν στον αχυρώνα με σκοπό να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο λόγος για την Πηνελόπη και την Νάσια , που κρίθηκε να είναι οι δύο μονομάχοι της εβδομάδας. Η Πηνελόπη από μεριάς της αν και είχε ανεβασμένη ψυχολογία, πριν μπει στον αχυρώνα ξέσπασε σε κλάματα (δείτε εδώ τον παίκτη, που αποχώρησε για λόγους υγείας).

O λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Πηνελόπη στη Φάρμα

Ο λόγος, που η μονομάχος ''λύγισε'' έχει να κάνει με τα λόγια, που είπε για εκείνη ο Νίκος στη Νάσια με την τελευταία να τα μεταφέρει όλα ανοιχτά στην Πηνελόπη.

Μεγάλη λαχτάρα για τον Λαρισαίο Νίκο Παρλάντζα

Την Τρίτη (3/10) με ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στους παίκτες της Φάρμας έγινε γνωστή η κακοκαιρία Daniel, που σάρωσε στο πέρασμα της ιδιαίτερα την περιοχή της Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση σόκαρε τους συμμετέχοντες αλλά πάνω από όλα τον Νίκο Παρλάντζα, που έχει καταγωγή από τον Πρόδρομο Λάρισας και μάλιστα είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα με τον θεσσαλικό κάμπο να έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Έτσι λοιπόν, η παραγωγή φρόντισε να έχει επικοινωνία με την οικογένειά του ο Παρλάντζας με τον ίδιο να ρωτάει αρχικά αν είναι όλοι καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια ποια είναι η κατάσταση με τα πρόβατα, που έχουν.

Ο παίκτης πιέστηκε τόσο πολύ ψυχολογικά με όσα έμαθε, ξεσπώντας σε κλάματα, λέγοντας, πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες (δείτε εδώ γιατί ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος).