Fame Story: «Καταλήξαμε να πηγαίνουμε στα σκουπίδια για να ζήσουμε» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Nicky και η ζωή στο ίδρυμα

«Ναρκωτικά, ποτό, γυναίκες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: «Καταλήξαμε να πηγαίνουμε στα σκουπίδια για να ζήσουμε» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Nicky και η ζωή στο ίδρυμα

Οι παίκτες, που έχουν επιλεχθεί από την παραγωγή του Fame Story έχουν καταφέρει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια να αγγίξουν το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο με τις φωνές τους, αλλά και με τις προσωπικές τους αφηγήσεις.

Την Πέμπτη (5/10) ο Nicky Glossom συγκίνησε μερικούς από τους συμπαίκτες του εξομολογούμενος, πως δεν είχε τα καλύτερα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας του ήταν χρήστης ουσιών και αλκοόλ με αποτέλεσμα εκείνος και τα αδέρφια του να μην έχουν ούτε την απαραίτητη τροφή.

Δείτε επίσης: Fame Story: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, το διέλυσαν» - Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Κλειδάς για τα παιδικά του χρόνια

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Nicky Glossom στο Fame Story

Στη συνέχεια της ζωής του ο Nicky έφυγε από το σπίτι, καθώς έγινε παρέμβαση από το γραφείο ευημερίας της Κύπρου, μεγαλώνοντας σε ίδρυμα από τα έντεκα του, όπως εξομολογήθηκε.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Σολωμού στο Fame Story

«Αυτό είναι σαν να κάνει παρατήρηση "γιατί δεν δείχνετε παραπάνω;" Και πολλά είναι τα 10 λεπτά, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταγράφεται όλο το 24ωρο. Άρα, λοιπόν, σε μία καθημερινή εκπομπή γιατί ήταν της προηγούμενης μέρας, δεν μπορείς να έχεις παραπάνω. Το ότι παρατήρησε αυτό, για μένα κάτι σημαίνει. Ο νοών νοείτο. Ότι βγάλτε με παραπάνω. L’État, c’est moi, η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ. Ασ’ το, βρε Γιαννάκη. Επειδή δεν καταλαβαίνεις, πρέπει να σου το κάνω πενηνταράκια, να το κάνω εμετό; Είμαι σαφής», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για να συνεχίσει μετά από λίγο: «Στο αν μου αρέσει η Σολωμού. Όταν την είδαμε εδώ και την κριτικάραμε, είχα πει ότι είναι ένα προσωπικό show. Ενώ όλα όσα γίνονται, ακόμα και το ριάλιτι και οι συνεντεύξεις, πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί. Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού»