Συγκίνηση για τον Αντώνη Ρέμο - Το μήνυμα που του έστειλε η κόρη του στο 2ο live του Fame Story

«ΗΕλενίτσα μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκίνηση για τον Αντώνη Ρέμο - Το μήνυμα που του έστειλε η κόρη του στο 2ο live του Fame Story

Την Παρασκευή (6/10) στο δεύτερο live του Fame Story ο Δημήτρης ανέβηκε στην σκηνή και εντυπωσίασε τόσο το κοινό, όσο και τους κριτές, καθώς απέσπασε πολύ καλά σχόλια (δείτε εδώ την συγκινητική ιστορία ζωής του).

Από τη μεριά του μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος τόνισε πως όσο τραγουδούσε ο Δημήτρης είδε μία συγκινημένη κοπέλα κάτω από την σκηνή, καθώς και η κόρη του, Ελένη έστειλε ένα αντίστοιχο μήνυμα στον μπαμπά της για τον παίκτη.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στο 2ο live του Fame Story - Αντικαταστάθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το μήνυμα της κόρης του Αντώνη Ρέμου κατά τη διάρκεια του Fame Story

«Εγώ θέλω να σταθώ, σε ένα κορίτσι, που είδα να είναι συγκινημένο και όχι μόνο η κοπέλα κάτω από το κοινό, αλλά και η κόρη μου, μου έστειλε μήνυμα, η Ελενίτσα μου συγκινήθηκε πάρα πολύ με την εκτέλεσή σου», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο απαράβατος όρος του Αντώνη Ρέμου στο Νίκο Κοκλώνη

Το Fame Story επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες πιο ανανεωμένο από ποτέ με τον Νίκο Κοκλώνη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι από τη συχνότητα του Star (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα η πρεμιέρα).

Μέσα από δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη και του Αντώνη Ρέμου στην κάμερα της εκπομπής ''Χαμογέλα και πάλι'' διέρρευσε ο απαράβατος όρος, που είχε θέσει ο τραγουδιστής προκειμένου να βρεθεί στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Στα πλαίσια του χιούμορ έγινε γνωστό, πως ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε από τον Κοκλώνη να μην τραγουδάει στο συγκεκριμένο show, όπως συνήθιζε να κάνει στο Just the two of us.

«Έχω βάλει στο συμβόλαιο όρο παιδιά, να μην ακούσω νότα και πάλι μου την έφερε εδώ με το χορευτικό», είπε ο Αντώνης Ρέμος.