Fame Story Highlights (6/10): Η αναφορά του Κοκλώνη στη Μαίρη Χρονοπούλου, ο τσακωμός Φουρέιρα & Ρέμου και η πρώτη αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story Highlights (6/10): Η αναφορά του Κοκλώνη στη Μαίρη Χρονοπούλου, ο τσακωμός Φουρέιρα & Ρέμου και η πρώτη αποχώρηση

Το βράδυ της Παρασκευής 6/10 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο live του Fame Story! Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, όμως λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους κριτές. Μάλιστα, ένας από εκείνους έκανε τη Φουρέιρα να τσακωθεί με τον Αντώνη Ρέμο. Ποιος έφυγε τελικά;

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (6/10) στο Fame Story

Η αναφορά του Νίκου Κοκλώνη στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Πριν ξεκινήσουμε δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη μεγάλη απώλεια της ημέρας. Μία μεγάλη κυρία της υποκριτικής και του τραγουδιού έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ένα λαμπερό αστέρι, η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε στα 90 της χρόνια, αλλά η εικόνα, το ταλέντο, και η φωνή της θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας»

«Ήταν εκρηκτική, έζησε μία θυελλώδη ζωή και ερμήνευσε μοναδικά εμβληματικά τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Σε κάθε της εμφάνιση μαγνήτιζε το κοινό. Ήταν ίσως η τελευταία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου».

«Σας υπόσχομαι ότι στο επόμενο live οι σπουδαστές μας θα τραγουδήσουν μία γνωστή της επιτυχία».

Ανατροπή στο 2ο live - Αντικαταστάθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Παρασκευή (6/10) ξεκίνησε το δεύτερο live για το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη να ξεκινάει με σημαντικές ανακοινώσεις πριν συνεχίσει στο διαγωνιστικό μέρος και στις εμφανίσεις των παικτών (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα).

Έτσι λοιπόν έκανε γνωστό, πως από τους τρεις πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση θα γίνει μια αλλαγή. Πιο αναλυτικά, ο πιο αγαπητός παίκτης από τις ψήφους του κοινού πήρε ασυλία με τον Στράτο να είναι αυτός.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε πως οι δάσκαλοι της ακαδημίας και η διευθύντρια έκριναν ένα νέο υποψήφιο προς αποχώρηση στη θέση του Στράτου με τη Σαββίνα να διεκδικεί τη στήριξη του κόσμου.

Συγκίνηση για τον Αντώνη Ρέμο - Το μήνυμα που του έστειλε η κόρη του

Την Παρασκευή (6/10) στο δεύτερο live του Fame Story ο Δημήτρης ανέβηκε στην σκηνή και εντυπωσίασε τόσο το κοινό, όσο και τους κριτές, καθώς απέσπασε πολύ καλά σχόλια (δείτε εδώ την συγκινητική ιστορία ζωής του).

Από τη μεριά του μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος τόνισε πως όσο τραγουδούσε ο Δημήτρης είδε μία συγκινημένη κοπέλα κάτω από την σκηνή, καθώς και η κόρη του, Ελένη έστειλε ένα αντίστοιχο μήνυμα στον μπαμπά της για τον παίκτη.

«Εγώ θέλω να σταθώ, σε ένα κορίτσι, που είδα να είναι συγκινημένο και όχι μόνο η κοπέλα κάτω από το κοινό, αλλά και η κόρη μου, μου έστειλε μήνυμα, η Ελενίτσα μου συγκινήθηκε πάρα πολύ με την εκτέλεσή σου», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τσακωμός του Αντώνη Ρέμου με την Ελένη Φουρέιρα

Αφού ο Σωτήρης ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε, ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε τα εξής: «Σωτήρη μου, δεν μου άρεσε ο τρόπος που ήσουν πάνω στη σκηνή. Δηλαδή αυτή η υπερβολική σου κίνηση θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ περιττή. Μπορεί να σε παρέσυρε το τραγούδι αλλά θεωρώ πως πρέπει να θυμάσαι ότι τους τραγουδιστές πηγαίνουμε και τους ακούμε, δεν πηγαίνουμε να τους δούμε».

Η Ελένη Φουρέιρα, όμως, διαφώνησε: «Γιατί; Όχι, Αντώνη, όχι. Δεν συμφωνώ» και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος ανάμεσά τους.

Αντώνης Ρέμος: Λέω, τους τραγουδιστές.

Ελένη Φουρέιρα: Γιατί, τι εννοείς; Είμαστε οπτικοακουστικό θέαμα, Αντώνη μου, αλλιώς θα ήμασταν μόνο στα ραδιόφωνα.

Αντώνης Ρέμος: Λέω για τους τραγουδιστές, όχι τους περφόρμερ. Τους τραγουδιστές.

Ελένη Φουρέιρα: Μα και εσύ, Αντώνη μου, γιατί κάνεις σε ένα μαγαζί υπερθέαμα εκεί που τραγουδάς;

Αντώνης Ρέμος: Θέλω όμως να έρχονται να με ακούνε.

Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι έτσι. Σε ακούνε και σε βλέπουνε.

Αντώνης Ρέμος: Θέλω να με ακούνε.

Ελένη Φουρέιρα: Αν ήσουν άβολος…

Αντώνης Ρέμος: Θέλω να με ακούνε. Εγώ σαν λαϊκός τραγουδιστής και θέλω να με ακούνε. Εμένα προσωπικά θέλω να με ακούνε.

Ελένη Φουρέιρα: Ούτως ή άλλως σε ακούνε και έχεις καταπληκτική φωνή.

Η πρώτη αποχώρηση

Αφού όλοι οι παίκτες τραγούδησαν, δύο γυναίκες κατέληξαν να είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση, με τους κριτές να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη Μέγκαν και την Σαββίνα. Χωρίς να παρατείνει την αγωνία τους ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε ότι εκείνη που δεν θα επιστρέψει στην Ακαδημία του μουσικού ριάλιτι είναι, και μάλιστα ομόφωνα, η Σαββίνα.