Την Τρίτη (10/10) παρακολουθήσαμε ένα αρκετά ”βίαιο” επεισόδιο στη Φάρμα με τον Σπύρο Πολύζο να είναι πρωταγωνιστής σε αυτό! Όλα ξεκίνησαν από τον τραμπουκισμό του στον Γιώργο (δείτε εδώ) κάτι, που τον έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο 29χρονος Σπύρος από την Κέρκυρα και οι ακραίες συμπεριφορές του στο παιχνίδι έγιναν νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο twitter με τους χρήστες να είναι όλοι κατά του χαρακτήρα του, της στάσης του, ακόμα και του τρόπου, που αποχώρησε από τη Φάρμα.

Τα σχόλια στο twitter για το βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Σπύρο στη Φάρμα

https://twitter.com/YiorgosSays/status/1711811569187770383

Tο ατύχημα που είχε λίγες ημέρες πριν

Την Τετάρτη (4/10) η μπλε και πράσινη ομάδα της Φάρμας μπήκαν με φόρα στον στίβο για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας με τον Σπύρο Πολύζο να τραυματίζεται πάρα πολύ σοβαρό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο παίκτης όσο ήταν δεμένος και ”πάλευε” μαζί με την ομάδα του φώναξε, πως τον πονάει ο προσαγωγός του, ωστόσο η συνέχεια ήταν δραματική για εκείνον, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά, που τον έβλεπαν να σφαδάζει στον πόνο.

Αμέσως τον πήρε η γιατρός της παραγωγής με τον Σπύρο να κλαίει ασταμάτητα λόγω του έντονου τραυματισμού του (δείτε εδώ τον παίκτη, που αποχώρησε για λόγους υγείας).