Fame Story: «Σίγουρα, άμα βγούμε από το παιχνίδι θα...» - Έντονο φλερτ ανάμεσα στη Στεφανία και τον Γιάννη

«Είσαι ένα κουκλάκι σήμερα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: «Σίγουρα, άμα βγούμε από το παιχνίδι θα...» - Έντονο φλερτ ανάμεσα στη Στεφανία και τον Γιάννη

Την Τρίτη (10/10) ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο για το Fame Story και πιο συγκεκριμένα από το σπίτι, που μένουν οι διαγωνιζόμενοι και φυσικά από τους χώρους της ακαδημίας, που καθημερινά κάνουν μαθήματα με τους καθηγητές τους.

Η Στεφανία Ρίζου μπήκε πρώτη στην αίθουσα με την ίδια να παρατηρεί πρώτα από όλους τον Γιάννη και την πολύ προσεγμένη του εμφάνιση λέγοντας του: «Κουκλάκι είσαι σήμερα». Ο ίδιος ανταπέδωσε στα σχόλια με το φλερτ ανάμεσά τους να μην κρύβεται πια! (δείτε εδώ ποιοι άλλοι παίκτες έχουν έρθει κοντά).

Tο φλερτ της Στεφανίας Ρίζου με τον Γιάννη στο Fame Story

Από τη μεριά του ο Γιάννης στην προσωπική του συνέντευξη παραδέχτηκε, πως υπάρχει χημεία μεταξύ τους και πως όταν βγουν από το παιχνίδι σίγουρα θα πάνε για έναν καφέ.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το ειδύλλιο στη Μουσική Ακαδημία

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο Fame Story παρακολουθήσαμε πολλές ανατροπές και πολλά κλάματα και συγκινήσεις. Αποχωρισμοί, υποψήφιοι προς αποχώρηση, συνειδητοποίηση και έρωτες σε ένα μόλις επεισόδιο.

Η αποχώρηση της Σαββίνας και το παράπονο της Megan

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 9/10 στο Fame Story, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι αποχαιρέτησαν τη Σαββίνα με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους να ξεσπούν σε κλάματα. Μέσα στη στεναχώρια της, όμως, η Megan κάθισε να σκεφτεί και τα δικά της, φέρνοντας στο μυαλό της τα σχόλια των κριτών και μιλώντας στην κάμερα του STAR θέλησε να εξομολογηθεί το παράπονο και τη δυσαρέσκειά της.

«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Μου την έσπασε πολύ αυτό που ειπώθηκε ότι κάνω θέατρο», αρχικά στους φίλους και στη συνέχεια δήλωσε στο κιου: «Δεν κάνω θέατρο, δεν θέλω να νιώθω έτσι, δεν θέλω να είναι δικαιολογία», μιλώντας για την κριτική που της έκανε ο Light.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Fame Story

Και αφού ξεκουράστηκαν, ξεκίνησαν τα μαθήματα, αρχίζοντας με την ανάλυση των εμφανίσεών τους, εξηγώντας τα λάθη τους. Εκεί ανακοινώθηκαν και οι τρεις νέοι υποψήφιοι. Ο λόγος για την Άννα, την Αριστέα και τον Τίτο.

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα στη μουσική Ακαδημία

Όπως, φαίνεται και από όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο ο Nicky Glossom και ο Σωτήρης ήρθαν αρκετά κοντά. Παρακολουθήσαμε να κρατούν συνέχεια ο ένας το χέρι του άλλου και ο πρώτος ανέφερε, ότι έχει ξεπεράσει το Στράτο και το Φειδία. «Εσύ είσαι ο type μου», εξομολογήθηκε στην κάμερα και στον ίδιο.

Τα δύο παιδιά φαίνεται να ξεκινάνε να έρχονται κοντά με το Nicky να πλησιάζει και να εκδηλώνεται στο αντικείμενο του πόθου του. Μάλιστα, όταν τον ρωτήσανε για τα άλλα παιδιά, τα οποία είχε δείξει ένα ενδιαφέρον είπε, πως ήταν ένας απλώς ενθουσιασμός, εξαιτίας κάποιων συγκεκριμένων χαρακτηριστικών τους.

«Ο Σωτήρης είναι ήρεμος, έξυπνος και ευγενικός, μπορεί να χειριστεί τις καταστάσεις με σεβασμός», δήλωσε στην κάμερα. Νιώθει έλξη για εκείνον, όπως είπε και σε συμπαίκτες του. «Δε σου έκατσε κανένας άλλος, και εγώ που σου δίνω το χέρι μου και κόλλησες», του ανέφερε για να τον πειράξει ο Σωτήρης.