Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση στο Fame Story - Ο φόρος τιμής στη Μαίρη Χρονοπούλου

Τι ετοιμάζουν οι παίκτες;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο καλλιτεχνικό έργο, το οποίο μάλιστα είχε επιθυμία να συνεχίσει με το ατύχημα στο σπίτι της να είναι το τελικό χτύπημα για εκείνη.

Ο καλλιτεχνικός χώρος την αποχαιρέτησε ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο με την παραγωγή του Fame Story, ένα παιχνίδι, που σχετίζεται αμιγώς με τη μουσική να ετοιμάζει ένα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη της.

Δείτε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Ο πραγματικός λόγος που καθυστερεί η αποτέφρωση της μεγάλης σταρ

Ο φόρος τιμής της παραγωγής του Fame Story στη Μαίρη Χρονοπούλου

Αυτό άλλωστε ήταν κάτι, που είχε ανακοινώσει και ο Νίκος Κοκλώνης στο 2ο live του show. Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη (11/10) είδαμε τους διαγωνιζόμενους να κάνουν πρόβα όλοι μαζί σε δύο θρυλικά κομμάτια, χαρακτηρισμένα από τη φωνή της Μαίρης Χρονοπούλου: ''Του αγοριού απέναντι'' και το ''Καμαρούλα μια σταλιά''.

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Χρονοπούλου στο Σπίτι με το mega

Από την Παρασκευή (6/10), που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου της ηθοποιού πλήθος καλλιτεχνών και απλού κόσμου την αποχαιρετούν με το αντίο στο πρόσωπό της Μαίρης Χρονοπούλου να είναι μεγάλο και συγκινητικό.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης: Τι θα γράφει η επιγραφή στο μνημείο της Μαίρης Χρονοπούλου

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 η ηθοποιός είχε παρευρεθεί στην εκπομπή Σπίτι με το mega σε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με την Μαίρη Χρονοπούλου να ερμηνεύει συγκλονιστικά το ''Μαργαρίτα Μαγιοπούλα''.