I'm a Celebrity Get Me Out of Here: «Σοβαρά τώρα;» - Παροξυσμός στο twitter με το επάγγελμα που συνοδεύει το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here: «Σοβαρά τώρα;» - Παροξυσμός στο twitter με το επάγγελμα που συνοδεύει το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) έκανε πρεμιέρα ένα νέο ριάλιτι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με το ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here'' να συστήνεται για πρώτη φορά στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τις δύο ομάδες παικτών).

Από τους 14 διάσημους, που συμμετέχουν στο παιχνίδι, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο είδαμε το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη να γίνεται θέμα συζήτησης στο twitter - και όχι για την τεράστια φοβία της στη ζούγκλα!

Αυτό λοιπόν, που έκανε τεράστια εντύπωση στους χρήστες του twitter είναι το super, που εμφανίζεται κάτω από το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις προσωπικές της δηλώσεις: «Συνταξιούχος μοντέλο - Επιχειρηματίας».

Τα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα του ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here''

O πρώτος τσακωμός στο παιχνίδι

Κάθε ριάλιτι και ειδικά, όταν οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες και άσχημες φέρνει τις περισσότερες φορές εντάσεις και τσακωμούς, έτσι λοιπόν συνέβη και στην πρεμιέρα (11/10) του ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here''.

Με βάση το πως χωρίστηκαν οι ομάδες είδαμε τον Τάσο Ξιαρχό να είναι μαζί με τον Σταμάτη Γαρδέλη με τους δύο άνδρες να είναι και οι δύο αρκετά έντονες προσωπικότητες.

Ο πρώτος τσακωμός λοιπόν, είναι γεγονός και ήταν ανάμεσα στον Ξιαρχό και στον Γαρδέλη με τον πρώτο να λέει στον Σταμάτη, ότι είναι βαρετός, λέγοντας του: «Μην σε φτύσω μέσα στο στόμα τώρα και σου αρέσει η γεύση μου».