I'm a Celebrity Get Me Out of Here: Μετά τον τσακωμό τους ήρθαν πολύ κοντά - Ο Γαρδέλης πήγε να φιλήσει στο στόμα τον Ξιαρχό

«Μου έφυγε...Δε με φιλάς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here: Μετά τον τσακωμό τους ήρθαν πολύ κοντά - Ο Γαρδέλης πήγε να φιλήσει στο στόμα τον Ξιαρχό

O Τάσος Ξιαρχό και ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι δύο από τους 14 παίκτες, που συμμετέχουν στο I'm a Celebrity Get Me Out of Here, που προκάλεσαν αίσθηση από την πρεμιέρα (11/10) κιόλας με τον πρώτο τους τσακωμό (δείτε εδώ).

Ο χορευτής και ο ηθοποιός είναι δύο έντονες προσωπικότητες κάτι, που φαίνεται, πως θα τους φέρει σε ρήξη, αλλά και πιο κοντά, όπως είδαμε την Πέμπτη (12/10) στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι.

Η σχέση του Τάσου Ξιαρχό με τον Σταμάτη Γαρδέλη μετά τον τσακωμό τους

Την ώρα λοιπόν, που ο Σταμάτης είχε ανάψει φωτιά στη ζούγκλα αντιλήφθηκε, πως ο Τάσος πήγε να την μεταφέρει στους αντίπαλους...με την παραλίγο ένταση να καταλήγει σε ένα παραλίγο φιλί στο στόμα.

Τα σχόλια στο twitter για τον Τάσο Ξιαρχό

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) έκανε πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here'' με τους πρώτους τσακωμούς να είναι γεγονός ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό και τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Μετά την προβολή του επεισοδίου παρατηρήθηκαν πολλά και διαφορετικά σχόλια από το κοινό του twitter με αυτούς, που εστίασαν στον Τάσο Ξιαρχό και στον τρόπο, που συμπεριφέρθηκε να μην είναι λίγοι.

Από την άλλη πλευρά, είδαμε μερικούς από τους συμπαίκτες του να τον υποστηρίζουν στη ζούγκλα τονίζοντας, πως όσα του είπε ο Γαρδέλης τα έκανε για να του ρίξει την ψυχολογία πριν αγωνιστεί.