Fame Story highlights 13/10: H δημόσια καταγγελία, η έκπληξη του Βασίλη Καρρά και ο παίκτης που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 13/10: H δημόσια καταγγελία, η έκπληξη του Βασίλη Καρρά και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμη ένα live του Fame Story πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13/10 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ο Νίκος Κοκλώνης είχε πολλές εκπλήξεις προς τους τηλεθεατές, με την μεγαλύτερη να είναι ο Βασίλης Καρράς που μετά την περιπέτεια της υγείας του, μίλησε ζωντανά στον αέρα.

Αναλυτικά τα 13/10 highlights του Fame Story

«Η κοπέλα ποια είναι;» - Άφωνος ο Νίκος Κοκλώνης με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Φουρέιρα

O Νίκος Κοκλώνης βγήκε στη σκηνή για να παρουσιάσει έναν έναν τους κριτές, αφού πρώτα οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν κομμάτια στη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Τα βλέμματα όλων έπεσαν αμέσως στην Ελένη Φουρέιρα! Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα είχε διατηρήσει το ίδιο χρώμα στα μαλλιά της, το μελαχρινό, ωστόσο έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στο stage με κατάξανθα μαλλιά σε wet look (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

«Η κοπέλα ποια είναι;», ρωτούσαν όλοι τριγύρω της, με την ίδια να εξηγεί πως χρειαζόταν μία αλλαγή και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να την κάνει.

Ελένη Φουρέιρα Fame Story

«Μου επιτέθηκε» - Αμηχανία στη σκηνή με την καταγγελία της Χριστίνας για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Έπειτα ακολούθησε η πρώτη εμφάνιση, με την Χριστίνα να ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει. Πριν ξεκινήσει να τραγουδά όμως, έπαιξε το βίντεο από όσα συνέβησαν με την ίδια την εβδομάδα που πέρασε, μετά το 2ο live.

Αυτό την ενόχλησε, καθώς προβλήθηκε ένα απόσπασμα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να αναφέρει πως έκανε μεγάλο χαμό και δημιούργησε προβλήματα επειδή δεν της άρεσε το ρούχο που είχε επιλέξει για εκείνη. Μόλις τελείωσε, λοιπόν, να τραγουδά, η Χριστίνα ξέσπασε, λέγοντας: «Μου επιτέθηκε», τονίζοντας πως της τραβούσε τα ρούχα και προσπαθούσε να της αλλάξει το σύνολο με το έτσι θέλω.

«Αρχικά, εγώ πρώτη φορά είδα το βίντεο με την κ. Κατσαΐτη. 45 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το live ήθελε να κάνει αλλαγές σε όλα τα ρούχα. Της είπα ότι τη σέβομαι, αλλά μετά την τζενεράλε δεν αλλάζω ρούχο και παπούτσι. Πρέπει να νιώθω σταθερή. Εγώ δεν έκανα κανένα χαμό, χαμός έγινε αφότου αρνήθηκα ευγενικά. Μάλωσε με άλλους συνεργάτες που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Αυτό έγινε χθες», είπε αρχικά και πρόσθεσε. «Αν θέλει κάποιος να με κάνει σταρ φωνάζοντας και δημιουργώντας μου ψυχολογικά, δεν θέλω».

Fame Story Χριστίνα κατά Κατσαϊτη

Ο Αντώνης Ρέμος δεν πήρε θέση γι' αυτό, η Ελένη Φουρέιρα όμως θέλησε να την υπερασπιστεί λέγοντας πως και εκείνη δεν συμφωνεί με το να της αλλάζουν τα ρούχα λίγο πριν τα σόου: «Εγώ θέλω να την υπερασπιστώ λίγο. Όταν κάνεις πρόβα με ένα ρούχο κι ένα παπούτσι, δεν μπορείς να αλλάξεις, γιατί γι' αυτό την κάνεις την πρόβα, για να δεις πώς λειτουργούν. Είμαι μαζί σου, το καταλαβαίνω. Όσες φορές μου έχουν πει θα τα αλλάξεις, έχω πει δεν με νοιάζει. Η κ. Κατσαΐτη, όμως, είδε κάτι που δεν της άρεσε και ήθελε να σε σώσει»., ενώ και ο Light δήλωσε πως αν ακούμπησε χέρι πάνω της όπως λέει, έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Βέβαια, και οι δύο τόνισαν πως όλοι στην Ακαδημία θέλουν μόνο το καλό τους. Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε να βγει η στυλίστρια στον αέρα, κάτι που δεν συνέβη, με τον ίδιο να λέει για να ελαφρύνει το κλίμα: «Νιώθω λίγο πρωινό».

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στην καταγγελία της Χριστίνας

Αφού, λοιπόν, δόθηκε λίγος χρόνος μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Νίκος Κοκλώνης έβγαλε στον αέρα την στυλίστρια, ώστε να ακουστεί και η δική της άποψη και πλευρά. Η ίδια διέψευσε την διαγωνιζόμενη και τόνισε πως όλα είναι προϊόν της φαντασίας της.

«Λυπάμαι που ακούγονται πράγματα που ανήκουν στη φαντασία. Είναι νέο παιδί και είναι κρίμα, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Έχω μείνει έκπληκτη για όλα αυτά και για τους χαρακτηρισμούς που άκουσα. Να παίξετε όλο το βίντεο. Της έλεγα "σε παρακαλώ βγάλε το ρούχο, μην είσαι αγενής". Με αυτόν τον τόνο ακριβώς. Φορούσε ρούχο άλλης σπουδάστριας για το fitting. Της έπιασα την τιράντα και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Η έκρηξή της είναι είναι για να δημιουργεί εντυπώσεις και όχι η ουσία», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Έπειτα έπαιξε το βίντεο, όμως επειδή πρόκειται για ένα πολύ μικρό απόσπασμα, στο οποίο δεν φαινόταν από την αρχή η διαμάχη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα το ερευνήσει η παραγωγή και πως σε θέματα κακοποίησης δεν τίθεται θέμα συζήτησης, εξηγώντας πως αν αποδειχθεί πως η παίκτρια δέχθηκε πράγματι επίθεση, θα προχωρήσει σε αποβολή.

Το τηλεφώνημα "έκπληξη" του Βασίλη Καρρά στον αέρα του STAR

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, ευχάριστη νότα αποτέλεσε το τηλεφώνημα του Βασίλη Καρρά, ο οποίος χαιρέτησε το κοινό του, με την επιτροπή να του στέλνει τη στήριξή της σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που δίνει για την υγεία του το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ πώς ήταν και τι έκανε το πρώτο βράδυ που επέστρεψε σπίτι μετά το νοσοκομείο).

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο! Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ παντού. Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία αυτή τη μικρή και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους, τίποτα παραπάνω. Τι ομορφιά είναι αυτή», είπε ο τραγουδιστής και έπειτα δήλωσε στον παρουσιαστή:

«Είμαι δίπλα σου , όπως κι εσύ», εξηγώντας πως βγάζει νέο τραγούδι και την επόμενη εβδομάδα θα το παρουσιάσει στο Fame Story.

«Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», συμπλήρωσε:

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης όπως τον ξέρουμε και σε νιώθουμε. Σε αγαπάω πολύ», είπε ο Ρέμος, με τον καλλιτέχνη να του απαντά: «Πιτσιρίκο, είμαι εδώ!».

Και έπειτα έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Σε δύσκολη θέση ο Γιάννης με την ερώτηση του Light

Ημέρα αποκαλύψεων ήταν η χθεσινή για τους διαγωνιζόμενους. Ο Light θέλησε να κάνει ένα "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" με τον Γιάννη, αφού πρώτα εκείνος τραγούδησε στη σκηνή.

Έτσι, λοιπόν, τον ρώτησε ευθέως εάν σε ένα βίντεο που είδε στο Tik Tok, η φράση του "είναι αστείος ο τύπος" απευθυνόταν στον τράπερ ή αν πρόκειται για προϊόν μοντάζ και μιλά για κάποιον άλλο. Ο παίκτης αρχικά σάστισε, καθώς δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, ωστόσο επισήμανε πως η άποψή του για τον καλλιτέχνη είναι τελείως αντίθετη με αυτό που μπορεί να βγήκε προς τα έξω.

«Είδα ένα βίντεο στο Tik Tok που σου λέει κάτι ο Δημήτρης και -δεν ξέρω αν είναι μονταρισμένο αυτό που έχει ανέβει- γυρνάς και λες ότι "είναι αστείος ο τύπος". Σε ποιον αναφέρεσαι σε εκείνο το κομμάτι; Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε εμένα θα ήθελα να το συζητήσουμε τώρα αν κάτι που κάνω το θεωρείς αστείο», ρώτησε αρχικά ο Light, με τον Γιάννη να του απαντά: «Δεν νομίζω να αναφέρομαι σε εσένα, γιατί δεν έχει ειπωθεί κάτι έτσι κι αλλιώς. Δεν θυμάμαι για τι λέγαμε. Το αντίθετο είχα πει για εσένα προσωπικά, ότι δεν περίμενα να είσαι τόσο ακουστικός και εύστοχος».

«Δεν είναι προσωπικά μας. Δεν με έτρωγε κάτι. Θέλω να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Από τη στιγμή που μου λες ότι όλα μεταξύ μας είναι clean και ωραία, προχωράμε δυναμικά», πρόσθεσε ο τράπερ κλείνοντας το θέμα εκεί.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Σόφη, αφού οι τηλεθεατές αποφάσισαν πως έπρεπε να αποχωρήσει από την Ακαδημία, στηρίζοντας τη Σαββίνα. Οι δυο τους ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.