Της έκανε πρόταση γάμου πριν φύγει για το I'm a Celebrity Get me out of here: Παντρεύονται όταν γυρίσει!

Το μονόπετρο που της έδωσε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Της έκανε πρόταση γάμου πριν φύγει για το I'm a Celebrity Get me out of here: Παντρεύονται όταν γυρίσει!

Εδώ και δυο εβδομάδες περίπου βρίσκεται μακριά από τους αγαπημένους του ανθρώπους και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο καθώς συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity Get me out of here, (δείτε εδώ το trailer της Τετάρτης 18/10) όμως, πριν φύγει γι' αυτό το ταξίδι, φρόντισε να κλείσει κάποιες... εκκρεμότητες!

Παντρεύεται ο Πάνος Καλίδης

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής που πλέον ανήκει στην κίτρινη ομάδα, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας με την σύντροφο και γυναίκα των τριών παιδιών του, Λεάννα Μάρκογλου, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και λίγες ώρες πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η Λεάννα μίλησε σε γνωστή πρωινή εκπομπή κι αποκάλυψε πως ακριβώς έγινε η πρόταση αλλά και τα μελλοντικά τους πλάνα, για τον γάμο!

«Είχαμε πάει τελευταία ημέρα πριν φύγει σε ένα μοναστήρι κοντά στο σπίτι μας να προσκυνήσουμε και είχε ολονυχτία οπότε γυρίσαμε πολύ αργά σπίτι. Εκείνος γύρω στις 3 έπρεπε να φύγει. Μου λέει αγάπη επειδή το έχω μαζί μου δυο μήνες και παλεύω να στο δώσω είναι αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Λεάννα κι έδειξε το μονόπετρο στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Μου έκανε πρόταση, ναι! Δεν γονάτισε, ήρθε έκατσε δίπλα μου στον καναπέ, μου έδωσε το κουτάκι, μου λέει δες αυτό, θέλω να γίνεις η γυναίκα μου και του λέω α θέλεις, εμένα δε με ρωτάς. Του λέω συνήθως ρωτάνε και γελάσαμε εκεί, ήταν πολύ αμήχανο δεν ήξερε πως να το κάνει. Από τα γενέθλιά μου πάλευε να το κάνει. Μέσα στο δαχτυλίδι έχει γράψει και τα αρχικά των παιδιών μας. Αυτό μας συγκίνησε πάρα πολύ και κλαίγαμε και οι δυο. Δεν είναι κάτι που μας βιάζει, κάποια στιγμή θα το κάνουμε κι ο λόγος είναι η ευλογία. Ούτε θέλουμε πολλά πολλά, έτσι οικογενειακά. Οι κόρες μου νομίζω είναι πάρα πολύ ευτυχισμένες, νομίζω θέλουν να το ζήσουν περισσότερο από μένα».

Ο λόγος που δεν είχαν παντρευτεί μέχρι σήμερα

Πριν από ένα χρόνο περίπου ο τραγουδιστής είχε παραχωρήσει συνέντευξη και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον λόγο που μέχρι σήμερα δεν είχαν αποφασίσει με την Λεάννα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Με τη Λεάννα δεν έχουμε παντρευτεί γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά. Επαγγελματικά… Συναισθηματικά…»