Φάρμα highlights 17/10: Ο μεγάλος τσακωμός στην έναρξη και η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 17/10: Ο μεγάλος τσακωμός στην έναρξη και η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Ακόμη ένα επεισόδια της Φάρμας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 17/10. Ανάμεσα στα όσα είδαμε, ήταν ένας καβγάς αλλά και η ομάδα που κέρδισε την δοκιμασία.

Τα 17/10 highlights της Φάρμας

«Σε λάθος παιχνίδι έχεις έρθει, το ξέρεις;», «Μη μου πρήζετε...» - Άσχημος καβγάς με πρωταγωνιστή τον Χρήστο

Με ένταση ξεκίνησε το επεισόδιο καθώς την ώρα που όλοι οι παίκτες είχαν αναλάβει να κάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να επιδιορθώσουν ορισμένες βλάβες και προβλήματα που υπήρχαν στον αχυρώνα, ο Χρήστος άφησε για λίγο πίσω του τα εργαλεία και έμεινε πίσω για να φάει το μεσημεριανό του. Ο Γιώργος Γιαννούλας τον κατάλαβε και ξεκίνησε ένας μικρός καβγάς.

«Ο Χρήστος είναι αραχτός, τρώει μεσημεριανό με τη Νάσια και τη Ρούλα. Λάθος παιχνίδι διάλεξαν, διακοπές κάνουν. Θα τρελαθώ ρε φίλε!», είπε αρχικά ο Άλκης και ο Γιώργος σχολίασε με τη σειρά του: «Ο άλλος ο νούλης μου έλεγε να τον κάνω αγρότη στη Φάρμα και τώρα κάθεται και ξαπλώνει. Αν ξαναπιούν γάλα αυτοί, θα δεις…».

Εκείνος, ανενόχλητος, αφού τελείωσε το φαγητό του, επέστρεψε για να κάνει τις δουλειές που του είχαν ανατεθεί, με τον Άλκη να του λέει: «Σε λάθος παιχνίδι έχεις έρθει, το ξέρεις;». Ο Χρήστος τότε του απάντησε: «Όχι σε μένα αυτά! Πες τα εκεί που πρέπει», ενώ ο Γιώργος πέταξε έπειτα την σπόντα του: «Χρήστο, το φαΐ νόστιμο; Έχουμε αποστολή τέσσερις ώρες κι εσύ πήγες για φαγητό;»

Τα αίματα "άναψαν" όσο συνεχιζόταν η συζήτηση, καθώς παράλληλα τους πίεζε το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της αποστολής, με αποτέλεσμα ο Χρήστος να ξεσπάσει: «Μη μου πρήζετε τα @ρχίδι@!», κάνοντας ακόμη πιο έξαλλο τον Άλκη.

Δείτε επίσης: Στα γυρίσματα της Φάρμας με τον γιο του αγκαλιά - Η τρυφερή ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Προηγήθηκε και άλλη μία μικρή ένταση ανάμεσα στον Σπύρο και στον Γιώργο Γιαννακίδη, με τους δυο τους να συζητούν για την συμπεριφορά του Σπύρου πριν από μέρες, η οποία οφείλεται και για το γεγονός πως είναι ο πρώτος μονομάχος (δείτε εδώ τι συνέβη στο συμβούλιο).

Ποδοπατήθηκαν και έφαγαν αγκωνιές για τη νίκη - Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο και το πλεονέκτημα

Ενώ οι τηλεθεατές είχαν συνηθίσει οι διαμάχες να αφορούν παίκτες της ίδιας ομάδας, υπήρξε μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους μπλε και στους πράσινους.

Έπρεπε να κυνηγούν ο ένας τον άλλο για να πιάσουν πρώτοι τα μαντήλια που είχαν κρεμάσει σαν ουρές πίσω τους, κάτι που προκάλεσε πολλές σωματικές συγκρούσεις και ατυχήματα. Κάποιοι ποδοπατήθηκαν, άλλοι έφαγαν γονατιές, ενώ πολλές ήταν και οι πτώσεις. Ευτυχώς, όμως, κανείς δεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Μετά από μερικούς γύρους, λοιπόν, τη νίκη πήραν οι μπλε, οι οποίοι κέρδισαν και ένα πολύ γερό πιάτο φαγητού για να γεμίσουν τα στομάχια τους, αλλά και ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Φυσικά, αυτό στεναχώρησε τους αντιπάλους, όμως δεν τους έμεινε άλλη επιλογή.