I'm a celebrity get me out of here: «Ζαλίζομαι, γιατρό, δεν μπορώ...» - Στο νοσοκομείο με φορείο μετά από άσχημο τραυματισμό ο Βαμβακούλας

Ανησυχία για την υγεία της Emilia Vodos

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: «Ζαλίζομαι, γιατρό, δεν μπορώ...» - Στο νοσοκομείο με φορείο μετά από άσχημο τραυματισμό ο Βαμβακούλας

Το νέο επεισόδιο του ολοκαίνουριου ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a celebrity get me out of here, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 και ο Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα ανακοίνωσαν την δοκιμασία από την οποία θα περάσουν οι παίκτες αυτή τη φορά. Πρόκειται για έναν αγώνα μπάσκετ, λίγο διαφορετικό.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα κρέμονται σε σχοινιά και θα στοχεύουν για να βάλουν καλάθι σε "τρελό" υψόμετρο. Πριν ξεκινήσουν, όμως, έγιναν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Αρχικά, οι κίτρινοι απέκτησαν νέο αρχηγό. Τον Γιώργο Χειμωνέτο, ύστερα από απόφαση του Βαμβακούλα.

Στο νοσοκομείο η Emilia Vodos στο I'm a celebrity get me out of here

Και αφού συγκεντρώθηκαν μπροστά στους παρουσιαστές για να ακούσουν τι τους περιμένει, πληροφορήθηκαν πως η Emilia Vodos βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς έχει μαζέψει υγρό το γόνατό της, όμως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα μπορέσει να επιστρέψει στο παιχνίδι από μέρα σε μέρα.

Δείτε επίσης: Δεν ισχύουν οι λόγοι υγείας και όσα έχουν γραφθεί - Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης της Αλεξανδράκη από το ''I'm a Celebrity Get Me Out of Here''

Ο τραυματισμός του Βαμβακούλα

Ο αγώνας, λοιπόν, ξεκίνησε και οι διαγωνιζόμενοι έριξαν τις πρώτες τους βολές. Την ώρα που ο Νίκος Βαμβακούλας όμως πήδηξε στον αέρα, ζαλίστηκε, φάνηκε να τραυματίστηκε και αμέσως επέστρεψε στη θέση του, με τους νοσοκόμους να τον πλησιάζουν για να δουν εάν είναι καλά.

«Πάρτε με! Δεν μπορώ, ζαλίστηκα! Ζαλίζομαι, γιατρό, δεν μπορώ...», έλεγε και ξανάλεγε. Δεν μπορούσε να συνέλθει, γι' αυτό και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φορείο.